„Intel Skylake-S“ procesoriai pasirodys rugpjūtį

Pastaruoju metu nutekėjo, o gal net buvo sufabrikuota, ne viena skaidrė, kurioje galėjome pažvelgti į „Intel“ planus ir būsimus produktus. „BenchLife“, kinų puslapis, teigia, kad turi galutinį „Skylake“ architektūros procesorių pasirodymo planą, remiantis juo pirmųjų dangaus ežerų lustų sulauksime rugpjūtį.

Pateiktoje skaidrėje detalizuojamos keturių „Skylake“ procesorių architektūros serijų pasirodymo datos. Pagal pateiktus duomenis, galėtume teigti, kad pirmieji pas mus atkeliaus du „Skylake-S“ tipo procesoriai skirti LGA 1151 tipo lizdui ir su atrakintu daugikliu. Tai bus i7-6700K ir i5-6600K modeliai. Manoma, kad jie bus anonsuoti „Intel“ specialaus renginio metu vyksiančio rugpjūčio 18-20 dienomis San Franciske. Kiti šios serijos procesoriai prekybos vietas pasieks rugsėjį.

Rugsėjį bus pradėta prekiauti ir kitomis trimis „Skylake“ serijomis, kurios skirtos mobiliems įrenginiams, viskas viename kompiuteriams ar kitiems produktams. Šios serijos apima į energetinį efektyvumą orientuotas Y ir U serijas bei spartos mėgėjams skirtus H tipo „Skylake“. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.