AMD pataria kaip pagerinti „The Witcher 3“ spartą naudojant HairWorks, specialios tvarkyklės jau netrukus

Diskusijos apie  „The Witcher 3: Wild Hunt“ spartą ir grafikos kokybę bene populiariausia tema tarp žaidėjų šiuo metu. Ne vienas AMD grafikos spartintuvo turėtojas pastebėjo, kad įjungus HairWorks efektą sparta drastiškai krisdavo, todėl AMD pasiūlė apėjimą prarandant tik dalelę kokybės gauti daugiau kadrų per sekundę.

Įvykdyti šį pakeitimą jums reikia paleisti „AMD Catalyst Control Center“, ten patekus į „3D Application Settings“ skiltį ir suradus „Witcher3.exe“ tiesiog pakeisti „Maximum Tesselletion“ lygį bei būtinai pasirinkti „Override Application Settings“. Pagal nutylėjimą tezelecijos lygis siekia 64, tuo tarpu optimaliausia naudoti 8-16 kartų tezeliaciją. Taip beveik neprarandama grafikos kokybė, bet sparta išauga juntamai.

AMD taip pat praneša, kad sunkiai dirba ties „Catalyst 15.5 Beta“ tvarkyklėmis, kurios pasiūlys optimizacijas „The Witcher 3: Wild Hunt“ ir „Project CARS“ žaidimams. Kaip žinia, šie žaidimai buvo kuriami padedant „Nvidia“ tad ne nuostabu, kad AMD vaizdo plokštės turi tam tikrų problemų. AMD žada, kad naujausios tvarkyklės bus pasiūlytos, taip greitai kaip tik bus įmanoma

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.