Internet Explorer 9 pasirodys ankščiau už FireFox 4

Mozilla bendruomenei ir toliau buksuojant bei vis dar nepristatant ketvirtosios kartos FireFox interneto naršyklės, konkurentai naršyklių rinkoje Microsoft jau pabaigė darbus ties devintąja Internet Explorer versija ir ją pristatys kitą savaitę.

Vienas iš Microsoft atstovų vakar oficialiai patvirtino, kad pilna ir finalinė, ar kitaip RTM, interneto naršyklės Internet Explorer 9 versija pasirodys jau kitą savaitę, tiksliau kovo 14 dieną, pirmadienį. Ją galės atsisiųsti kiekvienas norintis.

Naujoji Internet Explorer versija pasižymi daugybe naujovių. Keletas iš svarbiausių yra visiškai pasikeitęs dizainas, kuris labai primena Google Chrome interneto naršyklės dizainą, greitesnis JavaScript variklis, HTML5 technologijos palaikymas ir aparatinės įrangos pagalba atkuriant grafinius vaizdus bei tinklapių tekstą.

3 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Didžiausia ir esminė IE (ne 9, o bendrai) yra tai, kad atnaujinai išeina labai labai retai. Laiko tarpas tarp versijų yra keleri metai, taigi normali pažanga yra neįmanoma su IE.
    Tuo tarpu Safari, Opera, FF ir Chrome atnaujinami labai dažnai, taigi galima vis pridėti naujų funkcijų ir patobulinimų.

  2. Santechnikas parašė:

    Is dalies tu teisus…bet tokios kaip FF ar Chrome irgi yra trukumas,kad neatidirbe iki galo kad veiktu programa idealiai be gliukų,leidzia vis nauja versija su naujais bugais ir taip ir tesias…kazka pataiso,kazka paderina,bet ne iki galo,isleidzia nauja versija ir vel viskas is pradziu…jau chrome tai is vis nusibodo su naujom versijom,daznos nei nepastebesi kad kazkas pasikeistu…ir visos beta:D

  3. MariusK parašė:

    FF leistų beta versijas, tai Santechnikas būtum savo komentaro ir nerašęs. Arba gerokai trumpesnį parašęs. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.