Investuotojai neigiamai sureagavo į RTX apžvalgas

Panašu, kad ne vien kompiuterijos entuziastai yra nusivylę naujomis RTX vaizdo plokštėmis, investuotojai irgi neliko sužavėti. RTX 2080 ir RTX 2080 Ti apžvalgos buvo skelbiamos rugsėjo 19 dieną, o po spartos skaičių „nVidia“ akcijos krito, tiesa, tik 2.1 %. Tai parodo paprastą tiesą, kad RTX vaizdo plokštės yra ne tai, ko visi tikisi, nes didelei kompanijai išleidus gerą produktą jos akcijos linkusios kilti, o ne kristi.

„Morgan Stanley“ analitikas Joseph Morre sako, kad iš apžvalgų sužinojo, jog spartos pagerėjimas senesniuose žaidimuose ne toks, kokio jie tikėjosi. Be to, apžvalgininkų išvados įvairios, tai nulemta per didelių RTX vaizdo plokščių kainų. Dėl to tikima, kad RTX vaizdo plokščių pirkimas bus mažesnis nei tikėtasi ir nesitikima pardavimų pagerėjimo ateinančiuose dviejuose ketvirčiuose. Nepaisant visko, „Morgan Stanley“ tiki, kad „nVidia“ akcijos laikysis stabiliai.

20 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Tik miningas atsigautų ir visos prognozės į šiukšlinę 😀

  2. EscO parašė:

    Cituojant : neigiamasi suragavo
    na tai skanaus 😀

  3. SarzzeR parašė:

    Kur nesureaguos, kai visi sako: „Don’t buy it!“. 😀

  4. MMM parašė:

    kai pamatys preorder skaicius, tuoj kilstelsis

  5. Strelok parašė:

    Jiegu -2% sureagavimas, kai P/E ant 40 stovi, tai matau nelabai kas cia supranta akciju rinkos. Cia eiline prekybos diena. Sureagavimas prie tokio P/E butu 10-15%. AMD dabar stovi apie 100 P/E, tai 10% +- eiline diena buna. Apple po naujo Iphone isleidimo irgi krito

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tai kur nekris tas Apple, kad tie nauji iPhone meh tokie, palyginus su tai ko žmonės tikėjosi, nors kaži ar jie patys žino ko norėjo. Aišku kareivukai ir toliau pirks ir miegos prie parduotuvės. Bet aš jau matau internete vis daugiau priešiškumo Apple politikai, ypač keikiamas XR iPhone’iukas.

      • Strelok parašė:

        Nu cia is kokios pozicijos paziuresi. Jeigu is investuotojo, tai Apple yra puiki kompanija, kuri pastoviai generuoja gera pelna ir nuosaikiai auga.
        Jeigu is vartotojo pozicijos paziuresi, tai yra kompanija, kuri yra tapusi prestizo simboliu. Dabar visi, kurie tave matys su Iphone XS ar koks ten, zinos kad sukisai 2x vidutines lietuviskas algas. Ar gali sau leisti ta zmogus, tai cia jo asmeninis reikalas. Ar permoka – aisku, kad taip. Ar gauna gera produkta – ir taip. Ar apple naudoja slave labour – be abejones, bet kas nenaudoja… Daug niuansu yra ivairiu. Gaila, kad IFeelYou nera. Pasakytu, daugiau apie paslepta verte apple produktu. As, tai nesu zinovas 🙂

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Aš tik norėjau pasakyti, kad jei būtų pristatę kokią inovaciją būtų ne -2 % o + kažkiek. Jie dirba savo darbą ir tai daro gerai, pelno bus.

          • newdiamond parašė:

            tos rinkos juoka kelia…reitingo agenturos ir visokie banku analitikai pripliurpia, kad turi buti tokie ir anokie lukesciai ir kai tu lukesciu kazkieno nepatenkina per pirma diena, tai ir reaguoja tos rinkos…
            Toks jau siuolaikinis pasaulis, visi visko nori cia ir dabar ir daug

  6. ziogzzz parašė:

    Founders edition jau review yra rezultatai labai neblogi 2080ti

  7. GK parašė:

    jeigu uz 1080ti galejai suploti 8500 norgisku kronu, tai dabar kita karta 12-13k kainuoja. kosmosas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.