iOS 10.1.1 atnaujinimas gali sukelti nekontroliuojamą „iPhone“ baterijos išsikrovimą

Kai, kurie „Iphone“ naudotojai pastebėjo, kad įdiegus iOS 10.1.1 atnaujinimą prasidėjo keisti dalykai su baterija, ji praranda savo galią greitai, be to telefonas neteisingai atvaizduoja likusį energijos kiekį.

Pati problema pasireiškia gan keistai. Baterijos energijos praradimas lydimas neteisingo jos talpos atvaizdavimo procentais. Pavyzdžiui: baterija su 80 % įkrovimu nenaudojama per naktį, bet yra išsikrovusi kitą rytą. Prijungus įkroviklį pranešama apie 30 % įkrovimo lygį vos po kelių sekundžių. Tačiau krovimą išjungiant, kai pasiektas 100 %, vos tik atrakinus telefoną rodoma, kad baterija įkrauta vos 50 %.

Telefonas gali pasielgti ir dar žiauriau, jam deklaruojant 30 % įkrovimo lygį, vos per sekundę baterijos lygis nukris iki 1 % ir telefonas išsijungs, dėl tuščio baterijos.

Šios problemos paplitimas nėra aiškus, jis gali būti susijęs su „iPhone 6s“ telefonais, kurie turėjo blogas baterijas ir „Applle“ dabar juos keičia, o iOS 10.1.1 operacinės sistemos atnaujinimas galėjo dar labiau sužadinti problemą. Tokių telefonų buvo parduota tik nedidelis kiekis. Jeigu pajutote keistas anomalijas su savo „iPhone“ baterija kreipkitės į „Apple“.

524071-iphone-6-plus

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.