iOS 11 operacinė sistema tiesiog sunkia baterijas

Daugelis perėjusių nuo iOS 10 prie iOS 11 operacinės sistemos turėjo pastebėti, kad turimi „Apple“ įrenginiai ėmė išsikrauti kur kas greičiau. Kai kas atsiradusį skirtumą gali įvardinti kaip nepalyginamą, tačiau saugumo įmonė „Wendera“ nutarė padaryti tyrimą ir atsiradusį skirtumą įamžinti faktais.

Kompanijos tinkle buvo stebima 50 000 „iPhone“ ir „iPad“ vartotojų, kurie savo prietaisais naudojasi vidutiniu arba didesniu intensyvumu. Gauti duomenys rodo, kad iOS 10 operacinę sistemą naudojančiam prietaisui pilnai iškrauti vidutiniškai prireikia 240 minučių, kai atnaujinus įrangą į iOS 11 laikas sutrumpėjo iki 96 minučių. Tai stulbinantis ir labai nemalonus 60 % laiko sutrumpėjimas, ypač turintiems kiek senesnę „Apple“ produkciją, kuri jau ir taip yra priklausoma nuo maitinimo laido. Problema, panašu, kol kas liečia tik tuos, kurie atnaujina iOS, nes panašių pranešimų iš „iPhone 8 (Plus)“ savininkų nėra.

 

19 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Įdomiai. Nepastebėjau kad greičiau išsikrautų. Šiaip sakyčiau vienas labiausiai vykusių Update per istoriją. Visi bug’ai, kurie kaupėsi su kiekviena versija pataisyti, sparta padidėjo nežmoniškai, nuotraukos užima beveik per pusę mažiau vietos.
    Vienintelė nesąmonė tai kad per Control Center Bluetooth ir Wi-Fi išsijungia kažkaip nepilnai, fone vis tiek ieško įrenginių… :/

  2. newdiamond parašė:

    Apple negali buti kazkas blogai…sunkia baterija…tikrai tam turetu buti labai argumentuotas paaiskinimas…
    turbut bendradarbiavo su NASA specialistais…manau ne vien gi spalvos „cosmic grey“ 🙂

  3. marcelino2907 parašė:

    Bet tai vistie gi ne is oro istrauke testus, kad siurbia 60% daugiau batarkes. Kaip cia suprasti , kad vieniem siurbia o kitiem ne? Tai va nzn as updatiniti ar ne nes atgal kelio nebus. Gal rimtai palaukti 11.1. Taip tik diena atlaiko o su update tik iki pietu :D. Iphose SE.

    • IFeelYou parašė:

      Man tai čia svaičiojimai kažkokie. Nei man, nei iTroubl3, nei nei vienam iš pažįstamų, kurių paklausiau niekas ten nesutrumpėjo. Čia gal pavieniai kelių vartotojų paverkšlenimai.

  4. marcelino2907 parašė:

    Bandom.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.