„iPhone 11“ serijos telefonai turės didesnes baterijas

Iki „iPhone 11“ telefonų išleidimo liko ne tiek daug laiko. Kiek žinome, šie telefonai debiutuos rugsėjo pabaigoje, jų atskleidimas gali įvykti net kiek anksčiau. „Apple“ visada yra dėmesio centre, tad nenuostabu, kad nuteka daug informacijos apie šios kompanijos produktus. Žinoma, visus gandus reikia vertinti atsargiai.

Spekuliuojama, kad naujieji „iPhone 11“ serijos telefonai turės kiek didesnes baterijas. „iPhone XS“ (2658 mAh baterija) pasekėjas, kuris gali vadintis „iPhone 11 Pro“ turi gauti 3200 mAh bateriją, tai maždaug 20 % didesnė talpa. Tuo tarpu „iPhone XS Max“ pasekėjas jau gaus 3500 mAh bateriją, tai maždaug 10 % pagerėjimas, nes esamame modelyje naudojama 3174 mAh baterija. „iPhone XR“ pasekėjas turėtų vadintis „iPhone 11R“ ir gaus mažiausią baterijos pagerinimą, talpa nuo 2942 mAh pakils tik iki 3000 mAh.

Taip pat tikimasi, kad naujų telefonų ekranai bus tokio pačio dydžio kaip ir pirmtakų. Būsimas A13 sisteminis lustas turi būti gaminamas naudojant TSMC 7 nm litografiją.

14 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    man labai patinka kai Apple visada lygina savo produktus tik su savo kitais produktais 😀 ir wow koks progresas atrodo…
    nu ka eksperimentas jau dvi savaites vyksta…
    iki siol nesupratau del ko zmones svaigsta del to Apple…
    iOS funkcinis meniu kazkoks ivis nesusipratimas….

    • adex parašė:

      cia ne apple kaltas, o zmoniu ego. apple tik sprendimas tam ego patenkinti isivaizduojant jog jie turi saves verta topini produkta

    • EgidijusL parašė:

      Bent teko naudotis iPhone? Taip, man visas meniu irgi atrodė kaip kokio 3310 telefono, grynai negalvojančiam žmogui. Bet tai, kad draugė jau kelintus metus turi seną telefono seriją (lyg 5) ir joje jokio lago ir užlužimo apsuose…Kai androide jau po metų, jei ne metų, tai po dviejų prasideda lagai, o apsų užlužimai garantuoti, nes google neturi politikos dėl optimizacijos…

      • AqTrap parašė:

        O draugė nei karto nekeitė baterijos? Kiek laiko baterija? Kadangi aš naudoju Android ir pagrindiniai dalykai dėl ko būna keičiamas telefonas: dėl naujos baterijos, vizualus apsidėvėjimas ir pasenęs hardware (tai yra geresnios kameros, geresni ekranai, daugiau įvairių pribombasų) bei dizainas modernesnis, gražesnis akiai. Aišku paskutiniai du telefonai turėjo flagmanų lustus. Nors dabartinis kaip ir flagmanas tik, kad labai pigiai nusipirkau, palyginus tiek kiek kainavo jis anksčiau.

  2. AqTrap parašė:

    Manau, kad būtų visai nieko jeigu kas nors čia parašytų apie tai. https://m.gsmarena.com/redmi_note_8_pro_25x_zoom-news-38816.php
    Net pačiam sunku suvokti. Aišku spėju, kad nebus viskas taip gražu kaip sako, bet vis vien. Skamba įdomiai.

    • Povilas parašė:

      nu camon.. biudzetinis telefonas tas redmis, kas ten gali but gero uz 200€, tik skaiciukai, kurie nieko neduoda.

      • AqTrap parašė:

        Tai tą ir turiu omenyje, kad biudžetinis. Savo kainos kategorijoje geriausias telefonas.

        Aš nesuprantu kai išlenda tokie kaip tu ir pradeda lyginti 200 eurų telefoną su daug brangesniais…

      • adex parašė:

        na zinoma flagmanas facebookui vartyti, dar ten kokiam instagramui, kvailiems selfiams ir suzaisti kokiam candy crush tipo zaidimui ka turbut ir tedaro didzioji dalis vartotoju yra tikrai puikesnis sprendimas nei biudzetinis redmis uz 200….
        gal jie ir atsilieka nuo flagmanu bet puikiai gali konkuruoti su vienos ar dvieju kartu flagmanais, kurie pripazinkim nera jau tokie ir chu**vi

      • newdiamond parašė:

        o nera tokio jausmo, kad Jus vartotojai pripratino kad 200 eur telefonas, meeee…mee xshlas
        kad geras telefonas prasideda nuo 600 eur ?
        Neprimena nieko ? nvidia…video kortos…
        Bet telefonu rinkoje kazkodel ziuriu vieni vartai kaip zmones su malonumu atiduoda 1k eur uz telefona kad galetu crash saga pazaisti 🙂
        Nereikia pulti…perka kas ka nori ir uz kiek nori…as tik sakau kad ir uz 200 eur geri telefonai…
        Bet jeigu prideda deimantu…na tada taip jo kaina pasidaro didesne…

        • Stipena parašė:

          Aš renkuosi mokėti daugiau už tam tikrus features, tačiau ir man atsiranda riba kurios peržengti tiesiog nenoriu. Pirkausi sau OnePlus 6 jau dantis sukandęs nes na kaina išaugo ženkliai lyginant su tuo kiek mokėjęs buvau už OP 3T. Apie OP 7Pro net nesvajoju. Realiai 3T keičiau į 6 nes jo pirštų anspaudų jutiklis mane erzino. O 6-to veikia labai puikiai ir greitai + RožaUnlock super greitas bet esu nepatenkintas baterijos tarnavimo laiku tai norėčiau pasikeisti bet užsilenkė OP kainas tiek kad krč.

          • AqTrap parašė:

            Aš irgi turejau 3t, dabar būčiau galės pirkti kaip ir 6t, bet kai pamačiau jo kaina ir kuom daugiau turi nei mano praeitasis tai kažkaip galvoju, yra geresnių variantų. Neskaitant, kad neturi 3.5mm lizdo tai buvo didelis – no no. Dabartinis turi DAC’ą, o prie mano gerų ausinukių, atkuria tikrai gerą garsą kaip iš telefono. Realiai tai geriausiai iš visų telefonų. Mat už normalias belaides reikėtų vėl sumokėti neblogai, todėl, kad telefonas neturi 3.5mm lizdo. Koks ketvirtadalis naujo OnePlus’o kainos. Ir jie dar kiek masyvesni dėl baterijos ir turi berods Noise-cancelling, aišku yra ir be (jeigu tokia pati kaina arba labai panaši, tada be šios technologijos ausinukės skamba geriau jeigu yra to pačio gamintojo, mat paprastai montuojami geresni garsiakalbiai). Bet jos tiek didesnios pagal dydį, tiek sunkesnios. O jeigu dar negalima išsikrovus prisijungti prie telefono, tada iš viso… Aišku dažniausiai būna 3.5mm laidas, tada dar reikia šūduko, kad per USB Type-C prisijungti. Tada tiek laidukų reikia tampytis, kad jeigu išsikraus, galėtum pasiklausyti.

            • AqTrap parašė:

              Aišku kiti išleidžia ir 300, ir net 700 dolerių už ausinukes, bet turint tokias, tada tik į gerą išorinį DACą jungti reikėtų, mat kitaip neapsimoka mokėti tiek. Be to nebeatsimenu tiksliai kaip vadinasi tas software, kur ne visi telefonai palaiko ji, kad geros belaidės ausines nepraranda garso kokybės.

              Ai va, radau, AptX

  3. AqTrap parašė:

    Redmi note 8 pro surinko 283k Antutu teste su Mediatek Helio G90T. Sakyčiau neblogai turint omenyje, kad SD710 surenka apie 214k. Kaip tokiam biudžetiniam telefone, tikrai įspūdinga. Toks pats lustas bus naudojamas ir ne pro versijoje.

    Turės keturias kameras, viena iš jų 64MP. Turės kažkokį liquid cooling.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.