Ir toliau netyla kalbos apie Apple Tablet įrenginį

Puikiai JAV žinomas laikraštis Wall Street Journal rašo, kad turi visiškai naujos informacijos apie neva artėjantį Apple Tablet planšetinį kompiuterį, apie kurį nemažai spekuliuota praėjusiais metais.

Pasak Wall Street Journal turimos informacijos, kurią gavo iš Apple darbuotojų, kompiuteris turės 10 arba 11 colių lietimui jautrų ekraną, o oficialiai pristatytas bus dar šį mėnesį, kai mažmeniniai rinkai pasirodys kovą. Kaip ir visada, Apple šių pranešimų nesiruošė komentuoti.

Leidinys taip pat turi gana įdomios informacijos. Rašoma, kad Apple suprojektavo dvi galutines planšeto versijas, tačiau nevisiškai aišku, ar tai buvo tiesiog du to paties modelio variantai, ar kompanija į rinką iššoks su vienu pigesniu, o kitu – brangesniu įrenginiu.

Nurodoma ir kaina. Vienas iš pirmųjų Apple Table produktų kainuos apie 999 JAV dolerius. Kai kurie dienraščiai ir blogeriai praneša, kad produktas bus pristatytas šių metų sausio 26 arba 27 dieną. Laukti liko išties nedaug. S. Jobsas taipogi yra užsiminęs, kad norėtų planeštinio kompanijos produkto. Galime priminti, kad Apple mėgsta pristatyti produktą, o jį į rinką išleisti vėliau. Ji taip pat pasielgė ir su iPhone telefonų serija.

3 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    nekenciu kai buna parasyta – Apie 999, tai jei jau rasoma apie tai tegu ir apvalina iki 1000, nieko nesakau temos autoriui, jis tiesiog \"cituoja\" manau

  2. tomaxsas parašė:

    na dar pavadinimas gali buti jo iSlate 🙂

  3. vyciokaz90 parašė:

    ToBeX -> 999 žmogui visad traukia akį, kad ir paprastoj parduotuvėj. Situacija. Šalia du produktai, vienas tarkim kainuoja 7,99LT, kitas 8LT. Tai žmogaus mąstysena tokia, kad jis žiūri į pirmus skaičius, – o čia aštuoni litai, tai jau tikrai nepirksiu, pasiimsiu už 7 ir bus gerai. Tas pats ir čia, kur tau visas 1000 dolcų ir kur tik 9 šimtai devynesdiašimt… Kažkur skaičiau, kad vienas žmogus buvo sugalvojęs 99 ct monetą, idėja visiem patiko, tačiau jis norėjo savo morzos ant jos tai nesutiko niekas su jo pasiūlymų. Asmeniškai veido nemačiau, bet nujaučiu, kad nekoks vaizdelis 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.