Ir vėl rekordinės Apple pajamos

Kompanija Apple ir toliau stebina visą rinką savo puikiais finansiniai rezultatais. Nepaisant to, kad analitikai atsargiai vertino praėjusį ketvirtį, gamintojas pranešė, kad eilinį kartą užfiksavo rekordines pajamos dėl iPad bei iPhone pardavimų.

Apple pranešė, kad antrajame šių metų ketvirtyje jos pajamos kiek viršijo 15,7 milijardo JAV dolerių atžymą, o grynasis pelnas sudarė 3,25 milijardo JAV dolerių. Dėl šios puikios sėkmės kompanija „kaltinti“ gali puikius Apple iPad bei Apple iPhone serijos telefonų pardavimus.

Per praėjusį ketvirtį kompanija pardavė apie 3,3 milijonus iPad planšetinių kompiuterių bei 8,4 milijonus iPhone išmaniųjų telefonų, kurių didžiausią dalį sudarė 3GS modeliai. Kalbant apie kitus produktus, MacBook nešiojamųjų pardavimai taip pat buvo geri ir pasiekė 3,5 milijonus. Tiesa, ne viskas taip gerai – Apple iPod grotuvų pardavimai laipsniškai krenta.

8 Komentarai

  1. Press parašė:

    Yra paklausa – yra ir pasiūla…. svarbiausia kad turedami tiek daug laisvu pinigu nepradetu plestis i kitas svarbias IT kryptis. nes tada bus..;)

  2. Pasisiauses parašė:

    😀 Pirmą kartą \"girdžiu\", kad žmogus būtų PRIEŠ konkurenciją… 😀

  3. pushaz parašė:

    tai pries konkurencija bus obuolio nemegstantys greiciausiai
    bet va kaip graziai apple jiems atsako – jie dirba baisiai pelningai,ir visi obuolio antifanai tegu pasiunta 😀

  4. game0255 parašė:

    Tiek ilgai administratorius ir klaidas dar gramatines daro 😐 nors ko čia ir tikėti apple visada laimi tikriausiai jie niekada nebankrutuos,pamatys kad krenta sukurs naują,jauną,švytintį modelį ir vėl viskas kils.

  5. pekinas parašė:

    juk žmonija kvailėja, tai nėra ko stebėtis. Visi nori ko paprastesnio dalyko 🙂

  6. Pasisiauses parašė:

    pekinas,
    o prie ko čia paprastumas ir kvailumas?

  7. pekinas parašė:

    Pasisiauses, tas, kad jei žmogus kažko nesupranta, tai jis ir nebemėgina to suprasti. Kitaip sakant viskas turi būti padėta ant lėkštutės, o kai valgo viską iš lėkštutės tada smegenis atbunka, nes paprasčiausiai nemąsto.
    Juk žmonija vis gudrėjo ir gudrėjo, o dabar gudrus tik tas kuris tai kuria, o naudotojas tampa kvailiu 🙂

  8. Pasisiauses parašė:

    O tu niekad nesusimąstei, kad toli gražu ne visiems yra įdomios tos kompiuterių subtilybės? Gal jie nenori gilintis, nes jiems tai tiesiog NEĮDOMU? Jie gal tiesiog nori atlikti savo užduotį ir nesukti sau galvos dėl tų IT nesąmonių. Ar dėl to žmogus kvailas?
    Daugelis žmonių NĖRA kompiuterastai, todėl idiotiška juos laikyti kvailais dėl to, kad jie mažiau gaudosi kompiuteriuose.
    Jeigu viena kompanija žmogui siūlo produktą, kurio valdymas yra neaiškus, neintuityvus ir nepatogus, o kita kompanija siūlo produktą, kuris yra lengvai perprantamas, intuityvus ir paprastas… Tai kodėl žmogus turėtų rinktis pirmą produktą? Jeigu jis pasirinkęs antrąjį variantą savo darbus padaro greičiau, patogiau ir paprasčiau, tai jis kvailas? Čia gal tu kvailas, jei pas tave toks kreivas mąstymas…
    Aš mėgstu tokį posakį: Kairę ausį galima pasikasyti su kaire ranka, o galima ir su dešine koja. Tu man panašus į tokį, kuris kąsosi dešine koja ir dėl to jaučiasi protingesnis už kitus 😀
    Bukina žmogų ne daiktų valdymo paprastumas, o visokie Twilight, Lady Gagos ir panašus šlamštas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.