Iš po šydo lenda ir AMD vaizdo plokštės

Šias dvi pasirodžiusias vaizdo plokštes dabar visi vadina „Radeon R9 390X/390“ vardais, bet žinoma nėra aišku ar tai tikrieji šių grafikos spartintuvų pavadinimai.

Produktas su geresniais duomenimis, sakykime R9 390X, turi sekančias specifikacijas: 4096 GCN branduoliai, veikiantys 1 GHz dažniu, spėjama kad tai Boost režimo dažnis, tad bazinis grafikos procesoriaus dažnis bus žemesnis. Lustas turės 64 skaičiuojamuosius vienetus, palyginimui 290X turėjo 44. 4 GB atmintis veikia neįspūdingu efektyviu 5GHz dažniu, bet verta tikėtis, kad lustas turi 512 bit atminties kontrolerį, tad atminties pralaidumas bus pakankamas. Produktas su silpnesniais duomenimis, sakykime R9 390, atrodo sekančiai: 3520 GCN branduoliai, 44 CU blokai, grafikos procesoriaus dažnis siekia 1GHz, o 3 GB atminties dažnis neaiškus, bet iš atminteis kiekio galima spėti, kad atminties kontroleris gali būti 384 bit.

Kiek tikslūs šie duomenys nėra aišku, be to čia gali būti tik bandomieji pavyzdžiai, tad rinkai skirtos vaizdo plokštės gali turėti didesnius dažnius. Įrašus „SiSoft“ puslapyje galite pamatyti čia ir čia.

1 Komentaras

  1. Jordan parašė:

    Kad jau pries menesi buvo sitie skaiciai nutekeje berods.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.