Išsamiau apie „AMD Fury“ seriją

Vakar pagaliau įvyko ilgai lauktas AMD 300-osios ir tuo pačiu „Fury“ serijos vaizdo plokščių anonsas. Nusiraminus aistroms pabandysime pateikti dabar žinomą informaciją apie būsimus AMD greičiausius grafikos adapterius.

Manau, neblogai būtų pradėti nuo vandens aušinimo sistemos. Skelbiama, kad šis aušinimo sprendimas geba išsklaidyti 500 W karštį, kai tuo tarpu vidutiniškai „Radeon R9 Fury X“ vaizdo plokštė vartos apie 250 – 275 W elektros energijos. AMD teigia, kad ši vaizdo plokštė yra spartintojo svajonė, nes veikiant gamykliniais dažniais grafikos procesoriaus temperatūra pakyla tik iki 50 laipsnių Celsijaus, o triukšmo lygis siekia vos 32 dB. Palyginimui, apkrautos GTX 980 Ti ventiliatoriai sukelia apie 40 dB triukšmą. Šis vandens aušinimas vėsina grafikos procesorių, HBM atmintį ir VRM grandinę. Viskas yra prijungta prie 12 cm radiatoriaus su tokio pačio dydžio ventiliatoriumi, o karštas oras išstumiamas lauk iš korpuso.

Šiek tiek besidomintys kompiuterinėmis naujovėmis jau žino, kad „Fury“ serijos vaizdo plokštės bus labai kompaktiškos. Žemiau turime nuotrauką, kurioje galime pamatyti PCB dydžių skirtumą tarp R9 Fury X ir R9 290X vaizdo plokščių. Norint „užvesti“ R9 Fury X reikės prijungti 2x 8-pin maitinimo kabelius, o energijos tiekimo grandinė turės 6 fazes ir net 600 amperų. Tai yra kur kas daugiau nei reikia normaliam veikimui, tad AMD vėl pagalvojo apie spartintojus. Vartotojo patogumui sumontuoti LED indikatoriai, kurie praneša apie vaizdo plokštės apkrovą realiu laiku.

Jau parodytas ir du „Fiji“ lustus turintis modelis, tiesa, kol kas pamatėme tik „nuogą“ montažinę plokštę. Akiai dvigubas „Fiji“ atrodo gan neįprastai dėl labai kompaktiško dydžio. Apie šį produktą žinoma labai mažai. Manoma, kad šis grafikos adapteris gaus pilnai įgalintus „Fiji“ lustus, bet su kiek mažesniais dažniais. Kadangi matomas modelis yra išimtas iš „Quantum“ kompiuterio, vartotojams skirta versija gali atrodyti ir kiek kitaip, nes nufotografuotas modelis yra vieno aukšto dizaino, o pirkėjams skirta versija bus dvigubai aukštesnė.

„WCCTech“ teoriškai paskaičiavo kokios spartos galėtume tikėtis iš „Radeon R9 Fury X“. Pasak jų, AMD flagmanas turėtų lenkti GTX Titan. Papildomai buvo paviešinti dar vieni „3DMark“ testai, kurių tikrumą kiekvienas turėtų vertinti asmeniškai. Juose R9 Fury X visur sudoroja GTX Titan X, išskyrus 5K ir 8K rezoliucijos testus, kur koją kiša per mažas 4 GB atminties buferis.

 

Pabaigai palikome pastraipą apie kainas. „Radeon R9 Fury X“ už Atlanto kainuos 649 USD, laukiantieji apžvalgų ir galimybės nusipirkti šį produktą gaus pakentėti iki birželio 24 dienos. Silpnesnis „Radeon R9 Fury“ dar neturi galutinių specifikacijų, vieni teigia, kad lustas turės 3584 GCN procesorius, veikiančius 1 GHz dažniu, kiti šaltiniai susilaiko nuo spekuliacijų. Aišku tik tai, kad šios vaizdo plokštės sulauksime liepos 14 dieną ir ji kainuos 549 USD. „Radeon R9 Nano“ pristatymas numatytas kažkada vasarą, spekuliacinė šio produkto kaina sukasi 449 – 499 USD ribose. Dvigalvis „Fiji“ dar neturi oficialaus pavadinimo, išleidimo data numatyta rudenį, o numanoma kaina siekia net 1499 USD.  

39 Komentarai

  1. koloniukas parašė:

    Fury X kainuojantis tiek pat kiek 980 ti ir pakraus titanui x. O paprastas Fury lygiai eis su 980 ti ir kainuos 100 maziau, spartintis turetu geriau, nu tik ta 4gb atmintis jam koja gali pakisti. Jeigu cia bus tiesa nvidia ploksciu kainos kris, o gal dar koki gtx 990 pamatysime 😀

  2. GK parašė:

    nusiperki 980ti G1 ir eina dar greiciau nei fury x,ir dar turi kur OC daryt 😀

  3. vacoum parašė:

    na tikekimes bus bent kazkiek konkurencijos…. idomu, kiek tu ploksciu bus, ar ne bus trukumas is pradziu? nes labai jau ilgai jas kepa ir neiskepa, ar tik tos 3D atminties atitinkancios sutartus standartus negauna?

    Prisipazinsiu, jau dabartiniu zaidimu grafika isties tampa grazi 🙂

    o po poros metu prasides virtualiu akiniu amzius kur vel nesveikai reikes spartos 🙂

  4. CactusDude123 parašė:

    Tikiuosi Arctic Islands ir Pascal duos pakankamai spartos virtualiai realybei.

  5. Stipena parašė:

    Nesuprantu aš tokių kaip GK, tipo va 980Ti G1 gali dar spartinti, o tipo kitų GPU negali ne?… Įdomiai mąstai. Šiaip tas pats Fury X su vandens aušinimu tai ir p’agal įdėją turi lengvai spartintis bei veikti tyliau + pigiau kainuoja nei tas G1

  6. BC00 parašė:

    GK pamilo G1, nes ši pralenkė custom Asus ir MSI sprendimus kalbant apie apžvalgų pasirodymą:) Kito paaiškinimo nėra, nes G1 aušintuvas (WindForce 3X) yra nužengęs nuo GTX 970/980, kurios nors ir aušinamos iki 5 C efektyviau, bet triukšmo emisijos ryškiai didesnės už MSI TwinFrozr ir Asus STRIX sprendimus.

  7. GK parašė:

    nea,man G1 limpa labiau nes pasiule jungti kuri tinka mano monitoriui.kiti nesiulo 😀 o del triuksmo tai as is vis negirdziu jos dirbant.
    OC paciam darant pazeidziama garantija,G1 uz fury x greitesne,nors ir siek tiek brangesne,bet supportas zymiai geresnis nvidia,o tokias plokstes juk perkam ne minecraft losti.
    amd turejau pirmiau nei nvidia,tai palygint nesunku.kas ir kaip.
    zodziu,kiekvienam savo 🙂

  8. vacoum parašė:

    kiek tada furry ris tos elektros jei ji jau dabar daug valgo, jei ji spartintoju svajone ?

  9. Katonas parašė:

    Pamatysim testus ir sužinosim, bet įtariu, kad pakėlus įtampą elektra šaus į viršų nemenkai.

  10. CactusDude123 parašė:

    250w daug ryja? Nejuokauk!

  11. ZeroFM parašė:

    https://www.youtube.com/watch?v=JwuIDa8Pla0
    4K beveik cielus 6GB VRAM ėda , daryk kad ir 4x CF vis tiek žopa bus 😀 . Manau turėjo būt 8GB VRAM .

  12. TavoMama parašė:

    Su DX12 gal pasitaisys truputį situacija, bet aš to kaip sprendžiančio faktoriaus pirkimui ko gero nenaudočiau.

  13. vacoum parašė:

    aisku, kad turejo buti 8GB, cia visiems aisku. Neusgebejo ideti, ir visiems aiskina, kad 4GB uztenka. Va patys atsakykite, kur laikoma informacija, kai netelpa video atminty ? Ogi ramuose. Idomu, su kokiais ramais ten buvo testuojama, nes jei kas tures kokius 1600Hz ramus stai ka tures 20% letesnius fps ant 4k su 2AA ?

    Ir dar karta, teksturu ukrovimai nevisada atsispindi FPS.

  14. TomasP parašė:

    Kai bus išleistos į rinką ir bus daug apžvalgų, tada matysim tikslią situaciją. Dabar čia pagrinde geli Nvidia fanatai vis kartoja kaip neužtenka atminties ir kokios didelės elektros sąnaudos.

  15. vacoum parašė:

    To TomasP.

    Nesu joks fanatas, renkuosi man geriausia ar patraukiausia produkta rinkoje. Ir apzvalgos neparodo visos situacijos. Geriausia situacija yra kai pats pasielidi ir isbandai.

    Ir atsakyk, kur laikoma informacija, kai truksta vietos vidoe atminty? Ir kartoju, ne viskas atispindi FPS, ypac veluojantis teksturu krovimas.

    O energetines sanaudos man asmeniskai svarbu. Pas mane kompas vos ne kiaura para ijungtas, tai paskaiciuok kiek kanuoja papildomi 200 ar 300 watu per 5 metus ? Antras kompas iseina.

  16. TomasP parašė:

    Vacoum, vėluojantis tekstūrų krovimas ne vien nuo atminties priklauso. Pagrinde žaidžiu strategijas. Pavyzdžiui Wargame Red Dragon seniau pritraukus vaizdą arti matydavosi kaip užsikrauna geresnės tekstūros. Seniau naudojau HD7870. Dabar, nuo praeitos savaites nusipirkau GTX970. Problema nedingo.

  17. vacoum parašė:

    taip, tai priklauso ir nuo zaidimo variklio. Bet faktas tas pats: pats matai, kas buna, kai teksturos kraunamos is ramu.

    O dabar pasmastyk ir mintyse pamodeliuok, kas bus, kai pritruks vaizdo atmintiems teksturoms? Kur jos bus kraunamos? Ir bus lygiai tas pats. Ir cia bus taip visais atvejais, kai pritruks atminties. Ir fps apzvalgos to neparodys. Fps kris, kai i ramus kraus fps skaiciavimams reikalinga info. Del to Furi ant 8K ziauriai krenta fps, nes ne tik teksturos netelpa i vaizdo atminty, bet ir kiti duomenys, reikalingi skaiciavimams.

    As nenoriu nieko itikinti, bet is pacios savo patirties sau pirkciau vaizdo plokste su daugiau vaizdo atminties. Ir is patirties zinau, kad FPS yra ne viskas siais laikais.

  18. Katonas parašė:

    FPS jau seniai ne viskas, bet trukčiojimai dabar dažniausiai jaučiami nebent naudojant SLI/CF, bet ir ten aptvarkė. Tas dalykas kai tuščios tekstūros rodomos tikrai nervina, su atmintim jau daug metų stovim vietoj gal HBM pagaliau duos kokį tai proveržį. Šiaip jei tik būtų galėję AMD būtų įdėję 8 GB bet negalėjo. Kartais AMD tiesiog paskuba per daug išleisti naujus produktus ir dėl to nudega pati. Gi negali sakyti, na jo neužtenka tų ramų, bet turės jums užtekti, kol išleisim naujus GPU su HBM2, tada galėsit naujus pirkti.

  19. TavoMama parašė:

    Apie elektros kainas; 200W skirtumas, žaidžiant 8 valandas per parą, 365 dienas per metus, per penkis metus sudarys ~376€. Tai yra realios babkės. Už tiek gali nusipirkti neblogą mid-end GPU. Bet tai yra visiškai nerealūs skaičiavimai. Visų pirma čia turi būti ligonis, kad tiek žaistum, o antra 200W skirtumo nė per kur nėra. Trečias dalykas, koks rimtas geimeris laiko tą pačia plokštę penkis metus? Nu bet tarkim…

    Realistiškesnis skaičiavimas;
    GTX980 – avg. idle consumption ~10W
    GTX980 – avg. gaming consumption ~175W

    290x – avg. idle consumption ~20W
    290x – avg. gaming consumption ~200W

    Tarkim čia jau toks neblogas geimeris, ir pliekia kokias penkias dienas per savaitę po 5 valandas per dieną (po darbo parėjęs ir pavalgęs, 19->24), kitu paros metu kompas stovi, pumpuoja torrentus ir t.t. Tarkim monitorius neišjungtas (nes išjungus jį abi plokštės ima vienodai juokingai mažai). Savaitgaliais važiuoja į žvejybą ir šašlų pasikept, nu nes ble, kiek galima žaist?

    ((200W-175W)/1000)*5h*0,129Eur/kWh*260d*5m
    +
    ((20W-10W)/1000)*19h*0,129Eur/kWh*260d*5m
    +
    ((20W-10W)/1000)*24h*0,129Eur/kWh*105d*5m
    =~52.24€

    Nu ką, irgi pinigai, už tiek gali vieną kartą per penkis metus nusivest merginą į kokį ne patį nagliausią restoraną ir po to nueiti į kino teatrą.

    High-end segmente tiesioginės elektros sąnaudos šiuo metu yra pats kvailiausias koks begali būti argumentas. Tai tampa problema tik tada, kai naudojami neprotingi aušinimo sprendimai arba orientuojamasi į SFF sistemas. Arba dėl kažkokių nesuprantamų priežąsčių sugalvoji įsidėti dvi plokštes ir tada prireikia galingesnio (ergo brangesnio) PSU.

    tl dr; baikyt myžt apie elektros sąnaudas. Jūs esate neteisūs.

  20. BC00 parašė:

    Jei tekstūros pradedamos krauti iš sisteminių RAM, automatiškai labai stipriai turi kristi fps. Kai tikrai pradeda trūkti vRAM žaidimo nebeįmanoma visiškai žaisti: fps ne tik krinta iki vienženklio skaičiaus, bet ir prasideda super ryškūs tampymaisi dėl daug mažesnio RAM pralaidumo vs GDDR5. Visi tie jūsų matomi vėluojantys tekstūrų krovimai ar mikro trukčiojimai nėra surišti su vRAM dažniu ar jų trūkumu. Tai yra arba žaidimo variklio savybių dalis, arba kažkas kita.
    Antra, žaidimai pradedami rėdyti taip kad taip, kad kiek jiems duosi vRAM, tiek jie vos jų ir nepasiims. Palyginimui, kaip ant sviesto važiuoja GTX 960 su 2 GB, bet vRAM sąnaudas softas rodo maksimalias. Pakeičia į GTX 960 su 4 GB, fps kinta paklaidos ribose, bet absoliučiai žaidybinė patirtis lieka ta pati, tik jau geimas pasiima nebe 2 GB, o 2,5 GB. Niekaip negalėjo atsidurti tie trūkstami 0,5 GB sisteminėj atminty, nes tikro vRAM trūkumo neina sumaišyti su niekuom – požymiai labai ryškūs ir specifiniai.

  21. vacoum parašė:

    to Katonas: gerai butu kad ta nauja atmintis vietoj paprastu ramu ateitu.

    to TavoMama: pas mane kiaura para ijungtas kompas. Kai teko menesi be kompo seno pabuti, tai 100 litu i menesi susitaupe 🙂
    Tad naujas kompas be jokiu perdetu OC 🙂
    Uz 100 litu issimoketinai per metus gali geriausia vaizdo korta pasiimti.
    (cia siaip pavyzdys).

  22. Maariux parašė:

    "Katonas
    2015-06-18 11:17:34
    [..]Kartais AMD tiesiog paskuba per daug išleisti[..]"

    Dr. Lisa Su pagal isilavinima inziniere, gan ilgai toje srityje ir dirbo, tiek tioesiogiai, tiek vadovaujamoje pozicijoje. Manau, protingai pasirinko viena geriausiu viariantu is visu imanomiu prie dabartines kompanijos situacijos.
    Asmeniskai, is visu Fury modifikaciju, inovatyviausiai atrodo Nano. Bent jau pagal skaidres.

  23. vacoum parašė:

    to BCO:

    na nepyk, bet nusikalbejai. Cia priklauso nuo zaidimo variklio. Anksciau budavo, kad iskart krisdavo. Isivaizduok yra dviem kategorijom isskirta vidoe atmitnis. viena skaiciavimams, kita teksturoms. Nezinau tiksliai kaip ten suchimycinta, bet skaicuojamoji dalis tiesiog nelaukia, kol tos teksturos uzsikraus. Va kada truksta vietos skaiciuojamajai daliai, tada iskart fps ziauriai krenta. Va ta pati galite pamatyti, kas buna su Furi ant 8k.

    Prisimink gtx970 3.5GB plostke, ir kas budavo, kai imdavo naudoti 0.5 ramus 😀 ? fps tai stabilus budavo. Persiskaiciau komentarus nvidios formuose, kol ta priezastis del 0.5 ramu buvo dar paslaptis. Tai tukstanciais nusiskundimu, kad anomalijos, fps geri, bet pievos su teksturom, trukciojimai ir dar kokios tai nesamones. Ir NVIDIA visiskai nereagavo ir tylejo. Kol kazkas natkniso, kame saknys. Stai jums ir stebuklinas NVIDIOS supportas. Butu neatkase, tai butu tyleje nepaisant tukstanciu nusiskundimu.

    to BCO 2:
    Ir del to kad kiek duosi tiek ims tu teisus. Ir LABAI GERAI. Nes tai uztikrina sklandu ju atvaizdavima, kai jos ukrautos keliais zingsniais i prieki. Ypac svarbu, kai esi pvz priemiestyje, kur matosi ir miestas ir dziungles ar dar kas – kur susikerta du pasauliai (reikia tokiu ir tokiu teksturu), tai kol letai suki pele ok, bet staigiai pasukus…..tragedija buna. Tad as tik uz tai, kad butu uzkrautos i video atminti visos 360 matymo kampo teksturos, bet ne tos, kurios reikalingui kadrui nupiesti. Paskui tik gelbsti visokie motion blurai – realiai tas motion bluras tam ir skirtas,kad butu laiko uzkrauti teksturas po staigaus vaizdo posukio.

    Ir taip, ten kur jos kraunamos ateiciai, ten 4GB uzteks, bet ten kur dabartiam vaizdui atvaizduoti pritruks 4GB, bus ….patys zinote kas bus. Aisku, tada kiekvienam zaidimui bus optimizuojami driveriai atskirai 😀 😀 kad ta pipiec susvelninti arba panaikinti.

    P.s. galiu lazintis is 5 alaus,kad jei bus visokie review apie sparta, tai bus su 0AA ant aukstu rezoliuciju 😀

  24. BC00 parašė:

    Nesu VGA inžinierius, nežinau kaip dalinama atmintis, bet jei trumpai drūtai tai visus objektų skaičiavimus atlieka CPU, o VGA tik apvelka tekstūromois. Iš esmės buferis ir skirtas tik tekstūroms saugoti, o ne kažkokiems skaičiavimams.
    GTX 970 strigimai (kuriuos patiria tikrai ne visi) pradėjus naudoti tuos daug lėtesnius 0,5 GB puikiai patvirtina mano minėtą pralaidumo įtaką. Kodėl fps nekrinta iki vienženklio skaičiaus? Todėl, kad fiziškai RAMų užtenka ir jie matyt vis dar greitesni už sisteminius DDR3.

  25. vacoum parašė:

    nu konkretus pavyzdys yra wolfensteinas, fps isvis nekrenta, bet pvz staigiai pasukus pele is miesto i didele pili, tai pilis apaugineje teksturomis 2 sekundes – amzinybe!!!. FPS stabilus visiskai. Paskui skaiciau ten idomius straipsnius buten apie ta zaidima, ir kaip ten tos teksturos kraunamos, apdorojamos.

    Ir taip, tai priklauso nuo zaidimo variklio.

    Ir taip, tai pavyzdys, kaip FPS gali buti visiskai stabilus prie teksturu leto uzkrovimo.

    http://zippy.gfycat.com/AgilePerkyIberianmidwifetoad.webm

    cia dar nera daug teksturinio lago, kitose vietuose isvis ziauriai. Kiti zaidimai tai graziai maskuoja po daliniu motion bluru (tam tikros teksturos uzblurinamos) ir akis nemato tokio teksturu sokinejimo. Ar dar kaip gudriau optimizuoja. Tad as uz tai, kad kuo daugiau ju butu uzkrauta i vaizdo atminti, ir nereikes driveriu kurejams kiekvieno zaidimo atskirai smarkiai optimizuoti.

  26. TavoMama parašė:

    @vacoum,

    krč eik skaityti dar kartą mano posto. Pagal tavo pasakymą ir dabartines kainas gaunasi skirtumas ~312W/h, jeigu išdalinus per visą mėnesį vienodai. Tarp jokių šiuolaikinių vaizdo plokščių tokio srėbimo skirtumo NĖRA, nebent lygintum 750Ti su 295×2.

  27. TavoMama parašė:

    290x OC vs. GTX980 reference 😉 Antras dalykas ten toks žodelis "calculated" figuruoja. Galimai skiriasi kiti faktoriai. Mano duomenys paimti iš TH (290x dar išvidurkinus tarp normal ir uber), kur jie realiai matuoja. Taip tai nėra 100% tikslūs duomenys, nes ten buvo apžvelgiama naudojant skirtingus žaidimus (visgi tarp jų nemažas laiko tarpas), bet tai arčiau teisybės.

    Mes nekalbame koks skirtumas susidarys pakeitus visą sistemą. Mes kalbame koks skirtumas gaunasi pakeitus vieną GPU kita ir jis nėra ženklus. Ir jis įtin mažai reiškia tai tikslinei demografijai į kurią taikosi high-end plokščių gamintojai.

    P.S. net jei ir būtų 100W skirtumas tarp GPU el. sąnaudų tai tokiom pačiom sąlygom naudojant per penkis metus gautumue tik 83,85€.

  28. Katonas parašė:

    Mariux, ar teisingas žingsnis žengtas su Fiji parodys tik laikas, bet kad 4 GB yra per mažai 4K tai kaip ir faktas. AMD reikia imtis avantiūrų, nes jų situacija yra nepavydėtina.

    Apie elektros sąnaudas turiu savo nuomonę. Man jos yra tikrai svarbios, nes kai paskaičiuoji kiek be reikalo sudega pinigų jokio smagumo nėra. Nors aš širdyje palaikau AMD, bet jiems reikia pasitempti, kai buvo Kepleriai viskas atrodė +- lygu, bet Nvidia tikrai pasistūmėjo su Maxwell, o AMD neturėdami pinigų tik vieną produktą sugebėjo išleisti ir tai sakyčiau pavėluotai. O svarbiausia dar net nežinom jo realios spartos žaidimuose.

    Dar pridėsiu apie tas el sąnaudas. Dar reikia nagrinėtis kaip kas matuoja, aš kažkaip remdavausi Techpowerup duomenimis, nes ten pateikia vien vaizdo plokštės suvartojimą, kitur kur visą sistemą matuoja lyg mažesni skirtumai būna. Reikia ne vieną šaltinį peržvelgti tada bus kiek aiškiau. Geriausia būtų turėti pačiam ir išmatuoti, tada nereikia spėlioti.

  29. CactusDude123 parašė:

    Kazkaip idomiai cia su tuo Fury Nano. Galingesnis uz 290X ir srebia tik 175w… kartais nebus koks prototipas 14/16nm FinFet produkcijos!?

  30. TavoMama parašė:

    Tai nuo architektūros patobulinimų irgi nemažai galima sutaupyt. Maxwell gi ant to pačio seno proceso stovi.

  31. Katonas parašė:

    Kiek suprantu Nano bus apkarpytas Fiji, + mažesni dažniai su mažesne įtampa va ir turim 175 W nuo 250 W

  32. TavoMama parašė:

    @Katonas

    O man, jei yra galimybė, patinka kaip čia matuoja 🙂
    http://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-geforce-gtx-980-970-maxwell,3941-11.html

  33. vacoum parašė:

    prisiminus AMD finansinius investaimo prioritetus nuostabos nera.
    Nors del FURI, tai ne viskas nuo AMD priklauso, dar nuo pacio atminties gamintojo.

  34. Katonas parašė:

    http://ipix.lt/di/8235/300_vs_GM.jpg gera videocarz skaidrė, AMD dažniausiai reikia vos ne dvigubo TDP, kad suslygintu su Maxwell 🙁

  35. vacoum parašė:

    to TavoMama. Tu teisus, viena vaizdo plokste nesudaro didelio energetinio skirtumo. Bet jei renkiesi, kad visas kompas per daug nerytu, tada jau svarbu. As asmeniskai i tai atsizvelgiau rinkdamasis kompa ir sukasi be jokiu OC pas mane, nors pats procas stabiliai dirba ant 4.6. Ir aisku, kad kam be reikalo sistema drozti.

    Nieko, bus Furry Nano X ir tures naujos kartos 8GB 3d amtinties ir bus iskepta naujesniu technologiniu procesu ir bus tikrai skanus saldainis.

  36. TavoMama parašė:

    Aš jau nebetikiu jais 😐

    Paskutinė geiminimui pirkta GPU buvo GTX560Ti. Atėjo laikas upgreidui, tai vieni čia axujėną performance žada, po to kiti žada node shrinką ir zjbs el. sąnaudas, tada pirmieji vėl žada uber mega super galią… Taip ir pralakiau next best thing iki šiandien.

  37. vacoum parašė:

    svarbu megautis zaidimais, kompas ne tikslas, tai tik priemone

  38. koloniukas parašė:

    TavoMama
    Taip laukdamas ir neatsinaujinsi gpu 😀 Norejau 980 ti pirkti, dabar tas fury x sustabde. Po jo vel nvidia ka dar geresnio pasiulys ir taip pasaka be galo 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.