IT Lietuvos padangė: Kaip gražiai sužydo, taip ir gražiai nuvyto

Kaip grybai po lietaus praėjusiais metais pradėjo dygti IT portalai Lietuvoje. Vieni iš žymesnių, kurie, matyt, turėjo sudaryti konkurenciją mums, buvo itzinios.lt ir itnaujienos.lt, tačiau realybė tokia, kad jokios konkurencijos neliko.

Vienas iš didžiausių Lietuvoje technologijos portalų technologijos.lt praėjusiais metais net rašė straipsnį apžvelgdami esamą situaciją Lietuvos rinkoje ir paminėjo visus tris minėtus vardus. Technews.lt buvo įvardintas kaip senbuvis, toks ir liko – viskas tik jūsų dėka.

Komerciškai išlikti, o dar tokio tipo portalams, kaip mums, kurie ne tik rašo populistinius straipsnius apie naujoves internete, baudas ir kitas įdomybes, o tiesiog apie kompiuterių apartinę įrangą, yra labai sunku. Reikia šokios tokios ugnelės, manome, kad mums gelbėja ir apžvalgos, kurių, pripažinkite, panašių Lietuvoje nelabai ir rasite.

Technews.lt jau gerokai įpusėjo trečiuosius metus, galime pažvelgti į priekį ir pasakyti, kad pilni tretieji taip pat netoli. Tikimės, kad kartu su jumis, o gal net ir padidėjusia auditorija, pasieksime ir penkmetį, nors iki jo reikia nukeliauti tiek, kiek jau esame nukeliavę.

Mes žadame dar labiau plėstis, mes žadame dar daugiau naujovių ir turinio, tačiau viskas su laiku. Laikai atėjo sunkūs, tačiau su jūsų pagalba viskas įmanoma. Palinkėsiu mums kartu ir toliau sekti technikos pasaulio naujienas.

9 Komentarai

  1. crooked parašė:

    nu tai atsidekodami sekanciam technews gimtadieniui masina gausit pralosti 😀

  2. Fostil parašė:

    Na dar vis gyvuoja toks saitas kaip http://www.itbaze.lt kartias ten buna ten irgi neblogu naujienu.
    Tuo paciu gal butu imanoma parodyt svetaines statistika kiek augo unikaliu vartotoju per tuos metus? Butu idomu pamatyt manau.

  3. Fndz parašė:

    plec skalbenke visai neblogai butu.

  4. Deft parašė:

    nu gal kas atsius jie apzvalga atlikt 😀 paskui padovanos.

  5. Fostil parašė:

    Negeriau butu koks alienware laptopas? 😀

  6. wylx parašė:

    Šaunuoliai TN taip ir toliau!:]

  7. wylx parašė:

    o tu \"P1nk1\" eik ir sedek tam kitam savo portale kurio nera ;D
    kuri krize suvalge :S

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.