Jau galima įsigyti B650(E) pagrindines plokštes

AMD partneriai pagaliau pradėjo pardavinėti B650(E) pagrindines plokštes. Tai turi būti AMD labiau biudžetinės AM5 pagrindinės plokštės, bet bent jau kol kas kainos yra gan didelės. AMD prezentacijos metu žadėjo, kad B650 pagrindinių plokščių kainos prasidės nuo 129 USD, bet JAV pigiausias modelis kainuoja 159 USD.

Dar prastesnė situacija yra Europoje. Senajame žemyne pigiausia B650 pagrindinė plokštė kainuoja 208 €, tai yra „ASRock B650M PG Riptide“ modelis. Žinoma dar mažesnė pasiūla ir didesnės kainos yra Lietuvoje. Kol kas pigiausias modelis yra „B650M-PLUS TUF Gaming WiFi“, kuris kainuoja 258 eurus. Vėliau turėtume sulaukti ir pigesnių modelių, bet kol kaina nusileis žemiau 200 eurų ribos tikriausiai praeis nemažas laiko tarpas.

6 Komentarai

  1. AsPaulius parašė:

    Bet kainos tai ne kažką.
    Čia beje galima nenusipirksi, o tik užsisakyti. Juk datos kitos savaitės tik.

    Beje mąstau JAV kelionės metu pasiimti AMD CPU pigiau. Kaži neprisiknistų oro uoste, jeigu tipo elektronikos detalę bagaže turėčiau? Neįpistų kokių mokesčių? 😀

    • Daemon parašė:

      Blemba, geras klausimas, man irgi būtų įdomu sužinoti 😀 Šiaip ten visokius laptopus, tai prašo ištraukti, bet nesiknisa labai, na nebent, kad JAV. Procesorių, tai gal perpakuoji, įkiši tarp rūbų. Šiaip ir vaistus reikėtų parodyti su popieriais, bent ankščiau esu taip girdėjęs, bet jei ne skystis, tai nesiknisa. Gal kas vežęs ką nors tokio? 😀

      O pačios kainos, tai pzdc, tiek norėčiau moket už X670.

    • r00lz parašė:

      Galima vežti, tik turi būti išpakuota prekė, geriausiai išvis be pakuotės (arba pakuote kur nors sulankstyta atskirai) Taip pat dar toks pastebėjimas, kad pvz newegg ar kitos el parduotuvės kainos yra be mokesčių, mokesčius priskaičiuoja atsiskaitymo metu priklausomai į kurią valstiją žadi pristatyt prekę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.