Jensen Huang NVIDIA norėtų vadovauti dar 30 ar net 40 metų

Jensen Huang yra vienas iš „NVIDIA Corporation“ įkūrėjų ir dabartinis generalinis direktorius. Jam vadovaujant NVIDIA įsitvirtino ir tapo pirmaujančia pagreitintų skaičiavimų ir šiuolaikinės grafikos technologijų kompanija.

Jau 30 metų bendrovei vadovaujantis NVIDIA generalinis direktorius yra 59-as pagal turtingumą pasaulyje, jo grynoji vertė siekia 23,5 mlrd. dolerių. Tačiau Jensen neketina artimiausiu metu išeiti į pensiją. Jis sakė, kad nori vadovauti NVIDIA dar 3-4 dešimtmečius, todėl pasitraukimo metu jam būtų 90 metų.

Katie Tarasov (CNBC): Esate ilgiausiai dirbantis technologijų generalinis direktorius, ar matote pabaigą?

Jensen Huang (NVIDIA): Na, kaip galite pasakyti, aš esu gudrus ir dar gana entuziastingas bei energingas. Mane supa nuostabūs žmonės, kurie palaiko mano įkvėpimą ir jaučiu, kad kartu galime nuveikti didžių dalykų, ir jie man suteikia tiek daug pasitikėjimo tuo, ką galime padaryti, ir poveikiu, kurį galime padaryti. Manau, kad iš tikrųjų prisidedu prie to, kad įmonėje būtų sukurta aplinka, kurioje galime įnešti tikrai nuostabų indėlį. Taigi, manau, kad tol, kol tikėsiu, kad galiu tai daryti, tiksliai nežinau, kiek tai truks, bet sakyčiau, kad 3-4 dešimtmečius. Dar 4 dešimtmečius būčiau robotizuotas, o po to galbūt dar 3-4 dešimtmečius. Tikėkimės, kad galėsiu tuo džiaugtis labai ilgai.

Interviu Jensen taip pat kalba apie pastarųjų kelių mėnesių pokyčius grafikos rinkoje, tokius kaip rinkos stabilizavimas ar tiekimo grandinių atkūrimas. Be to, NVIDIA generalinis direktorius negali sulaukti, kada ateityje grafikos procesoriai bus gaminami naudojant dar pažangesnes litografijas, įskaitant dabar Arizonoje statomą TSMC N4 gamyklą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.