Kainininkuose pasirodė „Broadwell“ ir „Skylake“ procesoriai

Naujausių „Intel“ procesorių pristatymai ne už kalnų, bet iki šiol oficialių kainų gamintojas dar nepateikė. Likus tiek mažai laiko iki procesorių prekybos starto Šiaurės Amerikos mažmenininkai neiškentėjo ir visiems pasiūlė iš anksto užsisakyti „Broadwell“ ir „Skylake“ procesorių.

Pradėkime nuo „Broadwell“ gaminių. Kaip jau žinojome, gausime du šios architektūros LGA 1150 lizdui skirtus procesorius. Nežinia ar išankstinės kainos yra teisingos ar ne, bet jos dabar atrodo šokiruojančiai. Spartesnysis „Core i7-5775C“ siūlomas už 479.99 JAV dolerius. „Core i5-5675C“ modelį galima užsisakyti už 349.99 JAV dolerius. Šios prašomos sumos atrodo labai didelės, bet tai gali būti dėl „Iris Pro“ grafikos posistemės ir šalia sumontuotos L4 spartinančiosios atminties, bet netgi turint galvoje spartesnę grafiką kaina atrodo sunkiai suvokiama. Palyginimui toje pačioje parduotuvėje „Core i7-4790K“ kainuoja 335 JAV dolerius.

Tuo tarpu Directdial.com nepasidrovėjo ir jau dabar siūlo iš anksto užsisakyti du „Skylake“ architektūros procesorius. Pirmasis iš jų yra „Core i7-6700“, kuris parduodamas už gan padorią 388 Kanados dolerių kainą. Antrasis, kiek silpnesnis „Core i5-6500“, kainuoja 250 Kanados dolerių. Kaip žinia šie procesoriai reikalaus 100-osios serijos mikroschemų rinkinį turinčios motininės plokštės, o jų išleidimas numatytas trečiame šių metų ketvirtyje.

5 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Kainos neturetu perlipti dabartines kartos kainu. Uz nezenklia persvara moketi papildomai nemazas sumas ne kiek vienas bus pasiruoses.

  2. BC00 parašė:

    Kol kas naujųjų i7 kainos nesveikos, bet manyčiau, kad tik pirmiesiems pre-orderiams…

  3. ZeroFM parašė:

    manau sparta bus identiska del mazesniu Mhz

  4. bronius parašė:

    Akivaizdu, kad kainos is lubu, i7-5820k su 6c/12t dabar kainuoja ~400euro…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.