„The Witcher 3: Wild Hunt“: šūsnis video medžiagos

„The Witcher 3: Wild Hunt“ žada būti didelis topas šiais metais, išankstinės apžvalgos žaidimui suteikia puikius arba labai gerus įvertinimus, o armija fanų jau laukia gegužės 19 dienos kada galės išbandyti šį šedevrą. Žaidimas bus pasiūlytas personaliniams kompiuteriams, „PlayStation 4“ ir „Xbox One“ konsolėms.

„The Witcher 3: Wild Hunt“ generuoja įspūdingą grafiką, o pirmą žaidimo išleidimo dieną pažadėtas ir atnaujinimas, kuris ne tik pagerins kokybę, bet tuo pačiu ir leis žaidimui veikti sparčiau. Viename iš filmukų matomi įspūdingi gamtos vaizdai, o žaidimas veikia naudodamas 4K raišką ir ULTRA nustatymus. Išgauti šiam grožiui buvo naudojama Titan X vaizdo plokštė, o kadrų skaičius sukosi tik apie 30, tad žaidimas tikrai reiklus.

10 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Ar tik nebus Red gaves nemaza finansavima is MS ir Sony, kad PC versija nepersoktu konsoliu. PS4 ir PC atrodo identiskai , o ir pc min vs max skirtumas nera labai jau didelis, pagrinde supaprastintos teksturos.

  2. BC00 parašė:

    Kažkaip neįsipaišo vandens renderingas į bendrą labai geros grafikos vaizdą… Bet kokiu atveju tikrai laukiamas projektas.
    Čia toks labai įdomus palyginimas kaip "evoliucionavo" Witcher 3 grafika:
    http://www.dsogaming.com/screenshot-news/the-witcher-3-gameplay-reveal-2013-trailer-versus-2015-build-comparison-shows-downgraded-visuals/
    Kam reiktų suversti kaltę?

  3. crooked parašė:

    buvo interviu su "ex" PR darbuotoju, pasakojo kaip witcher 3 turejo destructable enviroment, mega teksturas, tesselation ir panasiai, viskas buvo panaikinta, del per seno konsoliu hardware, kodel nepaliko pc geresne versija? – pinigai, perbrangu atseit buvo kurti pc ir konsolines versijas atskirai

  4. ZeroFM parašė:

    paziurejau video ir nematau visiskai kad wow butu . gothic 3 zole , medziai , vanduo vos ne 1:1 , nors 2006m game .

  5. vacoum parašė:

    vel konsoles stabdo progresa.

  6. vacoum parašė:

    dar pagalvojau, kad su tokiais zaidimais dar ilgai nereikes vaizdo plokstes atsnaujinti (gtx 970) nors maniau po metu imsiu gal kokia R9 390x ar nvidios ekvivalenta, bet speju 3 metus ramiai apseisiu (jei ne daugiau).

  7. vacoum parašė:

    akiai miela, ir pikta ant konsoiu, perzvelgia si animuota gifa patys suprasite kodel:

    http://i.minus.com/ilo8ZEuf1yn7w.gif

  8. JisVisadaSalia parašė:

    vacoum
    tai parašyk, kad ten 2013 m. ir pridėk, kad čia 2015 m.:
    http://gifyu.com/images/W2475ee.gif

  9. JisVisadaSalia parašė:

    Iš kitos pusės reikia suprasti ir kūrėjus. Juk visi žino, kad PC versija bus nupiratinta… Ir uždarbis mažesnis. O čia toks žaidimas, tuo labiau pasirodantis ir konsolėms… Iš tikro stengtis, dėl grafikos, kad viskas būtų nupiratauta ir išleidus didžiules sumas tam, būtų šokama į minusą?
    Gal tiesiog nėra kažkokio bendro variklio, kuris veiktų tiek ant konsolių, tiekant PC… (čia su mano žiniom toks paskutinis sakinys gavosi :D).

  10. vacoum parašė:

    to JisVsadaSalia:

    tu teisus. Bet va pastebejimas, kad kiti isleidzia tik PC rinkai zaidimus su grafika ir scenarijais , o cia jau zaidimas yra, tereikia tik grafika uzmauti. Kazkaip toks jausmas kad labai lengvai nori PC rinkos vaisius nusiskinti, maksimalaus pelno siekimas.
    Nors vel pamascius, ar padaryti geresne grafika, ar prideti 10% misiju, 10% zemelapio…. net nezinau kuris variantas geresnis. Kap sakydavo per X failus, tiesa slypi kazkur anapus.

    Ir taip pat manau kaip tu, ka ju pradinis zaidimu varikliukas netiko konsolems, speju atjungus efektus ne koks vaizdelis buvo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.