Katės ir pelės žaidimas Xbox 360 platformoje tęsiasi

Korporacija Microsoft savo žaidimų kompiuteryje Xbox 360 nori pažaboti piratus. Nelegalias kopijas žaidžiantys žaidėjai jau visai užmiršo, kas yra puikusis Live servisas, o visiems naujokams, kurie surizikuos prisijungti, laukia staigmena.

Kompanija lapkričio pirmą pristatė privalomą Xbox 360 atnaujinimą, su kuriuo netik patogiau naudoti Kinect priedelį, tačiau sunkiau žaisti piratinius žaidimus. Kaip žinia, pradžioje korporacija visus nelegalią programine įrangą naudojusius asmenis užblokuodavo tik nuo Xbox Live serviso. Kiek vėliau prasižengėliai netekdavo ne tik galimybės prisijungti, tačiau ir žaidimus įrašyti į kietąjį diską, bet nelegalius žaidimus mes vis dar galėdavome žaisti. Naujausias atnaujinimas „užrakina“ ir šią galimybę.

Tai reiškia porą dalykų. Visi Xbox 360 žaidimų kompiuteriai, kurie yra nulaužti ir užblokuoti Microsoft po lapkričio 1 dienos, galės atlikti tik porą veiksmų – paleisti originalią žaidimo kopiją, muziką bei filmus. Tai yra viskas. Daugiau jokių piratinių žaidimų, išsisaugojimų į kietąjį diską ar tuo labiau prisijungimo prie Xbox Live serviso.

Žinoma, piratų grupės atskuba į pagalbą. Teigiama, kad tik kol kas vienintelio Fable III žaidimo piratinė kopija neveikia su užblokuotais žaidimų kompiuteriais, tačiau visi nauji žaidimai turės naująją apsaugą. Pranešama, kad piratų grupės jau rado būdą apeiti naują apsaugą, tačiau faktas tas, kad kol kas „pagalbos nukentėjusiems“ per pirmąją savaitę nėra.

1 Komentaras

  1. Astral parašė:

    Pas mane nuflashinta su LT, ir viskas veikia.
    Tiesa zaisti per Live nebandziau, bet atnaujinimai veikia, visi zaidimai taip pat pasileidzia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.