MSI CX620 nešiojamasis su 3D ekranu

Nežinia, ar vienas iš Taivano gamintojų, tai yra kompanija MSI, pajuto 3D technologijos poreikį rinkoje, tačiau kompanija šiuo metu rinkoje būtent išsiskiria tuo, jog turi net keletą nešiojamųjų, kurie siūlomi su 3D ekranais. Vienas iš naujausių – CX620.

MSI CX620 nėra naujas nešiojamasis kompiuteris, jis priklauso taip vadinamai kompanijos klasikinei produktų linijai, tačiau nuo šiol jo naujoji versija gali pasigirti 3D 15.6 colio ekranu su 120Hz dažniu ir pora 3D akinių, kurie, deja, yra būtini.

Sunku pasakyti, kas įsigys tokį gaminį. Na taip, 3D filmų, ypač po tokių visuotinių hitų kaip Avatar, paklausa atsiras, kai rinkoje turėsime daugiau 3D ekranų, tad mums tereikės įsigyti filmo kompaktinį diską, tačiau MSI CX620 tam nėra pritaikytas. Čia 3D technologija skirta pasižaidimui – pasak MSI, savo fotografijas jūs matote ne 2D, o 3D dimensijoje ir taip toliau.

Kalbant apie specifikacijas, visiškai nieko ypatingo. Intel Core i3 arba i5 centrinis procesorius pasirinktinai, iki 8GB RAM, menko pajėgumo AMD Mobility Radeon HD 5470 vaizdo plokštė, 500GB ar 640GB kietasis diskas ir taip toliau. Tiesa, kompanija nenurodė vieno iš svarbiausių aspektų, tai yra kainos, tačiau ji neturėtų būti labai didelė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.