Keisčiausi kompiuterio priedai

Kompiuteris dabar tikrai tapo neatskiriama kiekvieno gyvenimo dalimi. Tad nenuostabu, kad norint pagerinti patirtį naudojantis kompiuteriu einant laikui buvo sugalvotą keisčiausių priedų, kurie turėtų padėti atlikti užduotis greičiau, patogiau ar tiesiog suteikti daugiau pojūčių.

Žaidimų konsolės valdiklį primenanti „iGrip“ klaviatūra, tikrai keistokas išradimas. Gaminys reklamuotas kaip ergonomiška klaviatūra ir žaidimų valdiklis viename. Įrenginio dizainas kiek primena bumerangą, visus mygtukas galima pasiekti neatitraukiant rankų, o reklaminiai šūkiai įgudusiems naudotojams žadėjo net 50 žodžių per minutę rašymo spartą, bet tai daugiau liko tik teorija. Taipogi turint šį kūrinį jums tūrėtų nebūti reikalinga ir pelė, o produkto kaina 130$

Gal kada nors susimastėte, kaip kompiuteriu naudojasi neįgalūs žmonės? Tokiems žmonėms į pagalbą skuba futuristinio dizaino „OrbiTouch“ klaviatūra, kuria galima rašyti net neturint pirštų. Įrenginys turi dvi judančias dalis, kurios gali būti nustatytos į aštuonias pozicijas kiekviena. Šių dviejų judančių ratų kombinacijos ir nustato kokią raidę norime parašyti. Šios klaviatūros išradėjas teigia, kad vos po 15-20 valandų naudojimosi šia klaviatūra, turėtų būti pasiektas 38 žodžių per minutę spausdinimo greitis.

Daugiau keistų išradimų rasite čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.