Kinijos juodojoje rinkoje jau pardavinėjami i9-12900K procesoriai už 1000+ USD

Gandų apie „Alder Lake-S“ procesorius netrūksta, jų gauname kone kiekvieną dieną. Teigiama, kad Kinijos juodojoje rinkoje jau siūloma įsigyti i9-12900K kvalifikacinius procesorių pavyzdžius už daugiau nei 1000 JAV dolerių. Nors procesoriai ir pardavinėjami, bet jų nuotraukos neplatinamos, nes bijoma atskleisti tikslius šaltinius. Dabar „Alder Lake-S“ procesorius galima gauti tik pasirašius neatskleidimo sutartį.

Tai yra gana dažnas reiškinys, kai siūloma įsigyti kvalifikacinius ar inžinerinius procesorių pavyzdžius. Dažnai tokius procesorius galime pamatyti „eBay“ platformoje. Jie nuo galutinių versijų skiriasi specifikacijomis ar neturi kokio nors funkcionalumo, bet kainuoja pigiau. Tas negalioja dabar siūlomiems „Alder Lake-S“ procesoriams, nes jų kaina yra daugiau nei 1000 USD. Išleidus šie procesoriai turėtų kainuoti daug mažiau. Be to, dabar įsigijus tokį procesorių jo nebūtų kur montuoti, nes dar nėra išleistos LGA 1700 pagrindinės plokštės.

1 Komentaras

  1. Roger2x parašė:

    Kinieciai su kanifolija ir lituokliu si procesoriu ir prie A4 prisabacintu, tik 1K baksu aisku per daug. Nors testus youtubeje daug kas ziuretu :)))

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.