Konsolių pardavimai muša rekordus

 Jau ilgai visi laukė naujos kartos konsolių ir tai tikrai matosi pagal nupirktą jų skaičių. „PlayStation 4“ konsolės prekyba buvo rekordinė, o per pirmas dvi savaites iš viso buvo parduota 2.1mln šių žaisliuku. Tuo pačiu tai geriausias visų laikų „Sony“ konsolės pristatymas. Dabar „Sony“ šį žaidimų kompiuterį pardavinėja 32 šalyse, o didžiausi pardavimai įvyko per pirmąsias prekybos valandas, kai būdavo tenkinami išankstiniai užsakymai.

Žiūrint globaliai, Amerikiečiai labiau mėgsta „Microsoft“ gaminį, bent taip teigia „Fudzilla“. Jų duomenimis, per juodojo penktadienio išpardavimus konsolės buvo pardavinėjamas santykiu 2 su 1 t.y. pardavus dvi „Xbox One“ konsoles, būdavo parduodama tik viena „Sony“ konsolė. Europoje tuo tarpu populiaresnė „PlayStation 4“. Pagal prekybos duomenis iš Jungtinės Karalystės per 48 valandas buvo parduota 250tūkst. „Sony“ konsolių, o „Microsoft“ per tą patį laiko realizavo 150tūkst. žaidimų kompiuterių. Tuo pačiu ši statistika „PlayStation 4“ suteikia ir geriausiai parduodamos konsolės Jungtinėje Karalystėje titulą. 

4 Komentarai

  1. Crunk parašė:

    kai amerikoi žmonės durni tai ir perka xbox 🙂

  2. ZeroFM parašė:

    tas pats š , ta pati grafika , tie patys nepatogūs joistikai …

  3. GK parašė:

    reeiktu dar pridet kad PS4 gal butu parduota ir 3M bet kad nera ju pirkti kur.viskas isluota,su xbox to nepasakysi.gal vasari susinormalizuos,bet tada startas Japonijoje.zodziu,iki 2014m. kokius 5M PS4 bus parduota.

  4. Kaspariokas parašė:

    Tai kad tokios pacios dezes… viena didesne, kita mzasne… daugiau same sh.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.