Laikui bėgant AMD naudos Raytracing technologiją

David Wang yra „Radeon Technologies Group“ vyresnysis viceprezidentas inžinerijos srityje, todėl tikrai žino ką planuoja AMD. Jis interviu su „4Gamer“ metu pasisakė apie Raytracing, o ši tema tikrai domina ne vieną.

David Wang iš karto pridūrė, kad tai yra jo asmeninė nuomonė, bet jis yra įsitikinęs, kad AMD tikrai turės atsaką „nVidia“ DXR technologijai. Suprantama, kažkokių datų pateikta nebuvo, o ir greito naujos technologijos produkto tikėtis būtų naivu. David Wang pridūrė, kad Raytracing žaidimuose nepaplis plačiai tol, kol šios technologijos negalės pasiūlyti vaizdo plokštės visose kategorijose, nuo žemiausio iki aukščiausio spartos segmento.

Mr. Wang said that „AMD will definitely respond to DXR,“ after preposing that „This is a personal view“, but „For the time being, AMD is providing it free of charge“ We will focus on improving the offline CG production environment centered on Radeon ProRender „.

„The spread of Ray-Tracing’s game will not go unless the GPU will be able to use Ray-Tracing in all ranges from low end to high end,“ he said.

1 Komentaras

  1. SarzzeR parašė:

    Įdomu, kas čia jiems gausis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.