Laužytojai kovoja su PlayStation 3 apsaugomis (Atnaujinta)

Ne vienam Lietuvos žaidėjui yra ne paslaptis, kad pajudėjo darbai ties tuo, jog Sony PlayStation 3 žaidimų kompiuteryje būtų galima pažaisti „atsargines“ savo žaidimų kopijas, tačiau tiesa tokia, kad šis triukas panaudojamas visai kitokiems dalykams.

PS Jailbreak, šios išradingos sistemos apėjimo technikos pionieriai, praneša, kad pradeda atnaujinimų karą su Sony, kurį pastarieji ir pradėjo. Esmė tokia, kad kompanija išleidžia vis naują PlayStation 3 atnaujinimą, kuris užkerta kelią žaisti „atsargines kopijas“.

Visgi, tie patys PS Jailbreak praneša, kad jų garsusis USB „pirštelis“ jau palaiko ir 3.42, ir naujausią 3.5 versijas. Ką darys Sony? Užvers mus, PlayStation 3 turėtojus, atnaujinimų banga? Galimas daiktas, įdomiausia šioje istorijoje tai, kaip vadinsis dar šį mėnesį pasirodysiantis kitas atnaujinimas, kuris veikiausiai tikrai bus, nors oficialių žinių nėra. Mes tiesiog turime tikslią nuojautą.

Atnaujinta: Norime pažymėti, kad naujasis PS Jailbreak produktas jums iš tikrųjų neleis pažaisti naujų žaidimų, tokių kaip Medal of Honor ar artėjantis Gran Turismo 5, kurie jūsų prašys 3.42, 3.5 ar naujesnių atnaujinimo versijų, tačiau leis jums į žaidimų kompiuterį įrašyti senesnę versiją ir žaisti ankščiau pasirodžiusių žaidimų \“atsargines kopijas\“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.