„Leagoo KIICAA Mix“ – labai geras ekrano/ korpuso santykis už mažiau nei 100 €

Pernai „Xiaomi“ pristačius „Mi Mix“ ne vienam teko nustebti: telefono priekio didžiąją dalį buvo okupavęs ekranas, o pats telefonas atrodė futuristiškai ir labai solidžiai, bet ir kainavo nemažai. Ilgai netrukus kiti Kinijos telefonų gamintojai pasiskolino šio dizaino idėją ir pradėjo siūlyti savo telefonus su ekranu, turinčiu labai mažus rėmelius. Nors tokie telefonai ir negali būti tiesiogiai lyginami su „Mi Mix“, bet jų kaina yra labai patraukli.

Kaip tik dabar debiutuoja naujas tokio dizaino telefonas – „Leagoo KIICAA Mix“. Jo išvaizda tikrai puiki, už jį prašoma tik 93 €, kas atrodo beveik neįtikėtinai. „KIICAA Mix“ turi 8 branduolių padorios spartos „Mediatek“ procesorių su 3 GB RAM. Duomenų talpykla šiai kainų kategorijai labai gera – 32 GB. Pirkėjas už savo pinigus dar gaus 5.5 Full HD IPS ekraną su „Gorilla Glass 4“ apsauga. Teigiama, kad ekrano ir korpuso santykis yra net 90 %. Galinėje dalyje randame dviguba kamerą (13 MP + 2 MP), o priekyje 13 MP jutiklis. Kaip galėjome tikėtis, gauname tik vidutinės 3000 mAh talpos bateriją, intensyviai naudojant, telefoną teks krauti kasdien.

Rugpjūčio 28 dar startuos akcija kai „Leagoo KIICAA Mix“ iki rugsėjo 3 dienos bus galima įsigyti vos už 69.99 USD, bet kasdien už tokią kainą bus parduodami tik 10 telefonų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.