„Lenovo“ nebegamins „Legion“ telefonų

Naujo „Lenovo Legion“ telefono nematėme jau kurį laiką. Paskutinis šios serijos telefonas yra „Legion Y70“, kuris buvo anonsuotas praėjusių metų rugpjūtį, ir panašu, kad ilga pertrauka buvo padaryta dėl to, kad „Lenovo“ galvojo apie „Legion“ žaidimų telefonų verslo uždarymą.

„Lenovo“ atstovas spaudai patvirtino „Legion“ telefonų serijos pasitraukimą iš rinkos:

„Lenovo“ nutraukia „Android“ pagrįstų „Legion“ mobiliųjų žaidimų telefonų gamybą, nes tai yra platesnio verslo pertvarkymo ir žaidimų portfelio konsolidavimo dalis. Būdama žaidimų įrenginių ir sprendimų lyderė, „Lenovo“ yra įsipareigojusi tobulinti žaidimų kategoriją įvairiose formose, taip pat sutelkti dėmesį į tai, kur ji gali suteikti didžiausią naudą pasaulinei žaidimų bendruomenei. – „Lenovo“ atstovas spaudai

Iš rinkos pasitraukus „Legion“ žaidimų telefonams, pramonėje liko trys pagrindiniai žaidėjai: „Asus ROG Phone“, „Nubia Red Magic“ serija ir „Xiaomi Black Shark“ telefonai. „Lenovo Legion“ telefonai turėjo keletą įsimintinų dizaino sprendimų, įskaitant šonines iššokančias asmenukių kameras, dvigubas įkrovimo jungtis ir specialius aušinimo ventiliatorius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.