LG pristato vaizdo grotuvą su belaidžiu ryšiu

Viena iš pasaulinių plačiaekranių televizorių ir garso bei vaizdo technikos lyderių LG Electronics (LG) pristato Blu-Ray diskų grotuvą BD570 su integruotu belaidžio tinklo moduliu. Naujasis grotuvas suteikia galimybę prisijungti prie interneto ar vietinio tinklo bei patogiai peržiūrėti įvairaus turinio vaizdo ir garso įrašus televizoriaus ekrane.

„Nuo šiol nebūtina apsiriboti tik optiniuose DVD ar Blu-ray diskuose įrašytų filmų peržiūrėjimu. Bevielis BD570 grotuvas suteikia galimybę naudotis internete esančia įvairaus turinio informacija ir pramogomis – peržiūrėti vaizdo įrašus, nuotraukas, klausytis muzikos“, – sakė Simonas Kangas, LG Home Entertainment Company prezidentas ir vykdantysis direktorius.

LG BD570 savininkai galės daug patogiau peržiūrėti portalo YouTube vaizdo įrašus, internetinių albumų Picasa sistemoje nuotraukas – integruota belaidžio ryšio technologija leis lengvai perkelti juos iš kompiuterio į televizoriaus ekraną. Blu-Ray grotuvas suderinamas su BD-Live 2.0 technologija, išplečiančia filmus papildoma informacija – nerodytais epizodais, anonsais, žaidimais.

Grotuve įdiegtos belaidžio ryšio ir DNLA galimybės leidžia lengvai prisijungti prie kompiuterio, išorinių kietųjų diskų, USB atmintinių ar kitų duomenų saugojimo įrenginių. Naujasis grotuvas gali atkurti aukštos HD raiškos ir DivX bei MKV formatų vaizdo įrašus.

BD570 jungiasi prie televizoriaus HDMI jungtimi, suteikiančia 1080p vaizdo raišką Blu-Ray ir standartinių DVD diskų įrašams. LG BD570 vartotojams leidžia prisijungti prie muzikos tinklalapio Gracenote tarnybinės stoties ir parsisiųsti žinomų atlikėjų bei grupių dainas.

BD570 Lietuvoje bus galima įsigyti birželio mėnesį. Kartu su juo LG mūsų šalies rinkai pristatys Blu-Ray grotuvą BD560. Jis taip pat suderinamas su daugeliu populiarių vaizdo įrašų formatų, įskaitant MKV ir DivX, leidžia į televizoriaus ekraną perkelti YouTube vaizdo įrašus, Picasa sistemoje esančias nuotraukas.

4 Komentarai

  1. forxis parašė:

    va čia tai geras dalykas 🙂 įdomu kokia tik jo kaina bus 🙂

  2. DjCepe parašė:

    kaina bus neverta grotuvo funkciju…

  3. ToBeX parašė:

    ai mano niekam neidomia nuomone, jau nuo akmens amziaus yra toks dalykais kaip media pc… jame tiek visko galima padaryt, tiek formatu palaiko, kad ohoho… ka kalbet apie tokius menkniekius kaip bevielis internetas, keliu ekranu palaikymas, ir tai ka dar sauna galva padaryti…

  4. tomaxsas parašė:

    ToBeX: visu 100% pritariu, jokie DVD, nei ten DVB-T priedeliai neatstos media PC 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.