LG tikslas – tapti didžiausiu televizorių gamintoju

Vienas iš didžiausių pasaulio televizorių, garso ir vaizdo technikos gamintojų LG Electronics pareiškė, kad stengsis įsitvirtini rinkoje ir tapti gamintoju, kuris parduos daugiausiai televizorių. Kompanija taip pat keičia savo šūkį iš „skirtas žiūrėti“ į „skirtas naudoti“.

Kaip žinia, praėjusiais metais LG užėmė antrą vietą pagal LCD technologijos televizorių pardavimo rodiklius, tačiau šių metų užmojis yra dar labiau sustiprinti savo prekės ženklą ir galbūt net tapti lyderiu. Gamintojas tiki, kad šiais metais sugebės parduoti daugiau nei 25 milijonus LCD televizorių, o iš jų net 7 milijonai bus LED LCD pagrindo. Tai tikėtini rezultatai, nes spėjama, kad šiais metais televizorių pardavimai augs apie 20 procentų, tačiau LG savo rinkos dalį LCD televizorių rinkoje nuo 11 nori padidinti iki 15 procentų.

Iš viso kompanija tikisi parduoti apie 29 milijonus LCD ir plazminių televizorių. LG dideles viltis sieja su augančiomis rinkomis, kaip kad Pietų Amerika, Azija ar Vidurio Rytai. Gamintojas tikina, kad pagrindinį savo dėmesį skirs Infinia televizorių serijai bei pristatys inovacinius gaminius. Kaip kozirį šioje aukštos klasės televizorių rinkoje kompanija naudos LG NetCast Entertainent servisą, Skype skambučius ir galimybę peržiūrėti DivX formato filmus be papildomų priedelių.

5 Komentarai

  1. nugat parašė:

    Šūkiai kaip politikoje,nieko nesukuria.
    O dėl kokybės,kita kalba.
    Turiu seną LG televizorių,ir LG LCD monitorių.Patenkintas šios firmos gaminiais.
    Gal kas nors žino,koks LG gaminių brokas %,lyginant prieš kitas tech kompanijas? 🙂

  2. minde91 parašė:

    O tai pirmoj vietoj kas ? samsungas koks ? 🙂

  3. CremboC parašė:

    minde91 – manyčiau Sony…

  4. mindzia parašė:

    Samsungas nr1 pagal prekes zenkla. Del broko tai procentas didziausias pas Samsunga del to kad jo daugiausia parduodama.

  5. jauvedes parašė:

    na sugedusiu prekių procentas tikrai nepriklauso nuo pardavimo kiekio

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.