MSI dviejų ekranų UMPC prototipai

Gamintojai ir toliau eksperimentuoja ir nežinia ar visi produktai, kurie pasirodė kaip prototipai praėjusią savaitę CES parodoje išvys dienos šviesą. Bet kokiu atveju, žvilgtelti į tai, ką mums žada paruošti kompanijos artimiausiu metu, yra visai malonu.

MSI mums demonstruoja dviejų ekranų UMPC prototipą, kuris yra varomas Windows 7 operacine ir galime spėti, kad neaiškios versijos Intel Atom procesoriumi. Kompanija nei žodžio netarė ar mes sulauksime šio produkto prekyboje, taip pat kiek jis kainuos ar tuo labiau kada pasirodys.

Abu produkto ekranai yra 7 colių, tačiau tik vienas iš jų lietimui jautrus, kuris yra apačioje. Galime pastebėti, kad produkte yra naudojama tam tikra patobulinta vartotojo sąsaja, kai apatiniame, lietimui jautriame lange mes matome įprastą Windows 7 operacinės sistemos sąsają, o viršutiniame – savotišką, matyt, lengvai pakeičiamą „namų langą“.

Sistema yra labai plona, patrauklaus dizaino ir mes galime spėti, kad du ekranai ir išskirtinės išvaizdos ekranas, jei toks produktas pasirodys, kainuos didelius pinigus. Gana gražiai atrodo ir įmontuotas laikrodis kompiuterio viršutinio ekrano dangtyje, tad produktas tikrai nustebino ir telieka laukti daugiau informacijos.

Nedarysime dvigubo pranešimo ir tiesiog pranešame apie dar vieną MSI prototipą. Tai du lietimui jautrius ekranus turintis 10 colių knygų ir kitos medžiagos skaitytuvas, tačiau jį galite be abejonės vadinti tiesiog internetiniu nešiojamuoju, nes jis turi Intel Atom Z serijos procesorių ir Windows 7 Home Premium operacinę sistemą. Trumpas video failas apie šį prototipą:



3 Komentarai

  1. nugat parašė:

    Tikrai labai įdomi įdėja!
    Norėčiau turėti tokią klaviatūrą nešiojame… 🙂
    Tik neaišku kaip dėl įbrėžimų,energijos vartojimo.
    O kaina,ankščiau ar vėliau,būtų prieinama… 🙂

  2. vyciokaz90 parašė:

    Įdomus aparačiukas

  3. Linas parašė:

    Idėja pasiskolino turbut iš Nintendo DS 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.