Mažesnis „Xiaomi Mi Mix Nano“ neegzistuoja

„Xiaomi“ pranešus apie „Mi Mix“ ne vienam atvipo žandikaulis, nes apie tokį telefoną buvo galima tik pasvajoti. Tai buvo tikrai kažkas naujo, nes kone visą priekinę telefoną pusę užima ekranas. Dėl to „Mi Mix“ turi net 6.4 colio ekraną, bet yra panašių išmatavimų kaip 5.7 colio ekraną turintys telefonai.

Bet žmonėms buvo negana, gandų malūnai išmalė informaciją, kad „Xiaomi“ neva ruošia mažesnę „Mi Mix“ versiją – „Mi Mix Nano“. Internete netgi galima rasti įvairių šio telefonų specifikacijų ir tokiuose tinklapiuose kaip „GSMArena“ . „Mi Mix Nano“ buvo įsivaizduojamas su 5.5 colio ekranu ir „Snapdragon 821“ lustu. Telefono išmatavimai dar nebuvo sugalvoti.

Šiuo telefonu žmonės netgi domėjosi labiau nei originaliu „Mi Mix“, bet visas viltis išvysti tokį įrenginį panaikino „Xiaomi“ marketingo direktorius Zang Zhiyuan. „Toks produktas, kaip „Xiaomi Mi Mix Nano“, neegzistuoja, visas šurmulys tik tam, kad padidinti pardavimus“.

Kai kurie vis dar tikisi, kad kinai kažką slepia ir galimai ruošiasi netikėtam „Mi Mix Nano“ išleidimui, gi iki pat paskelbimo apie originalų „Mi Mix“ irgi niekas nežinojo.

xiaomi-mix-02

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.