Micron į 25nm SSD žiūri optimistiškai

Ir toliau didžiausiems kietosios būsenos kaupiklių gamintojams reiškiant savo nuomonę dėl perėjimo prie 25nm technologinio gamybos proceso, šioje diskusijoje nutarė pasisakyti ir dar vienas dalyvis – kompanija Micron.

Daugeliui SSD gamintojų, tame tarpe Corsair ir Mushkin, žiūrint į 25nm gamybos naudą itin atsargiai, Micron požiūris visai kitoks. Kovo viduryje ketinamas išleisti Crucial RealSSD C400(M4) kaupiklis, gamintojo teigimu, bus spartesnis už senesnius 34nm modelius. Asortimentą sudarys 64, 128, 256 ir 512 GB versijos. Kiekvieną dieną į irenginį bus galima įrašyti 40 GB duomenų, nesukeliant jokio pavojaus kaupiklio ilgaamžiškumui 5-ių metų intensyvaus naudojimo laikotarpiu. Net taupiausia 64 GB M4 versija kasdien leis įrašinėti po 20 GB duomenų, o tokiais rezultatais galėtų skųstis nebent tik pats reikliausias namų vartotojas. Ši JAV kompanija teigia, jog tokių gerų rezultatų galima pasiekti optimizavus SSD kontrolerio darbą su naujos gamybos 25nm NAND atmintimi.

Taigi, panašu, jog Micron įsitikinusi naujo SSD gamybos proceso sėkme ir nori jau dabar užtikrinti pirkėjus, jog 25nm kaupiklių bijoti nereikia ir didesnių problemų su jais iškilti neturėtų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.