„Microsoft“ ruošia dviejų tipų „Xbox“ konsoles

„Microsoft“ jau dirba ties naujos kartos konsolėmis. Aiškėja, kad sulauksime ne tik „Xbox One“ pasekėjo, bet ir konsolės, kuri bus orientuota į žaidimų transliavimą iš debesų. Naujų konsolių projekto kodinis pavadinimas yra „Scarlett“.

Konsolė, kuri bus skirta žaidimų transliavimui, turės kur kas silpnesnę techninę įrangą nei įprasta versija. Ši konsolė vis dar leis kai kuriuos žaidimus žaisti lokaliai, bet pagrindinis jos darbas bus žaidimų transliavimas iš debesų. Turint tokią konsolę reikės nepriekaištingo interneto ryšio, nes žaidimas bus apdorojamas debesyse ir tik galutinis vaizdas atsiunčiamas naudotojui. Tai leidžia pasiūlyti konsolę su daug silpnesniais komponentais ir už daug pigiau. Minusas, kad visada reikia būti prisijungus prie interneto ir dažnai gali būti jaučiamas vėlavimas. Aišku, kad su tokia konsole greito veiksmo žaidimų žaisti nesinorės.

Kita konsolė pakeis esamą „Xbox One“. Ji gaus jau galingą procesorių ir vaizdo plokštę, kad žaidimus galėtume žaisti lokaliai. Kol kas nežinoma, kas tiksliai bus po sekančios kartos „Xbox“ konsolės gaubtu.

Tikimasi, kad naujos „Xbox“ konsolės bus išleidžiamos 2020 metais.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.