„Shadow of the Tomb Raider“ žaidimo eigos videe

„Square Enix“ kartu su „Eidos Montreal“ išleido dešimties minučių „Shadow of the Tomb Raider“ žaidimo eigos treilerį. Tai dar vienas nuotykių žaidimas su mums gerai žinoma Lara Croft“. „Shadow of the Tomb Raider“ žaidimas turi būti išleidžiamas rugsėjo 14 dieną asmeniniams kompiuteriams ir šios kartos konsolėms (PS4, XBOX).

136 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Kuo toliau tuo ta Lara baisėja… Negi negali padaryt merginai normalaus užpakalio ir D dydžio krūtinės 🙂 Ir veidas be normalaus vakarinio makiažo. Visai kūrėjai nusivažiavo… turbūt feminisčių įtakai pasidavė :/

    • svabas parašė:

      tai čia Tomb Rider priešistorė, jinai čia dar tik malalietka

    • kernel_panikuoja parašė:

      Tai cia viesa paslaptis, kad kurejai specialiai daro maziau „seksualizuotas“ moteriskos gimines veikejas, nes feministes pushina „grozio kulto“ mazinima zaidimu industrijoje. Didziausias absurdas sioje vietoje tas, kad zaidimus keicia zmones, kurie ju net nezaidzia, bet kovoja uz „politine tiesa“.

      Mass Effect Andromeda cia turbut labiausiai pagarsejo del to.

    • adex parašė:

      pagal tavo standartus gal tau ir taip, pagal mano – nusisneki. iseitis – leisti zaidime susikurti savo personaza

      • svabas parašė:

        tiems antifeministams reikia stambiapapių kvailų bobų su ginklailais

        • kernel_panikuoja parašė:

          Esme ne ko kam reikia. Esme, kad zaidimas butu kuo artimesnis tokiam, koki norejo sukurti kurejai, isivaizdavo artist’ai ir story rasytojai. Jei tai reiskia didelius papus – tai reiskia didelius papus. Jei tai reiskia average isvaizdos personaza – tai ir reiskia. Tai turetu spresti butent kuriantys, o ne savo psichologines problemas masiskai realizuojantys soc. medijoje zmones, net nesusije su zaidimu kultura.

          • Stipena parašė:

            100% sutinku. Mane jau vemt verčia ta visuomenė serganti priespaudos manija. Čia labai taiklus video apie tai https://www.youtube.com/watch?v=p9_bI789Gog

          • svabas parašė:

            klausykit, internetuose pilna visokio vulgaraus šūdo, kuriuos galit žiūrėt ir žaist nemokamai online

            • IFeelYou parašė:

              Ką čia šitas juodas žmogus kalba? Kodėl jis dar ne kalėjime? 😀

            • kernel_panikuoja parašė:

              As rasiau apie zaidimu ir pacio skaitmeninio content’a cenzura vardan polit-korektiskumo – cia ne prie ko holivudo darbo kulturos nesamones.

              Bet kad jau paminejai, tai siaip #metoo judejimas yra didziaja dalimi bullshit’as, nes salygiskai mazas validziu atveju procentas gauna demesio daug neteisingu ar realybes neatitinkanciu kaltinimu saskaita. Zmones praranda darbus, susigadina gyvenimus be jokiu teisminiu procesu ir irodymu.

              • svabas parašė:

                gal gali įvardint konkrečius contento cenzūros atvejus ir neteisingus #metoo realybės neatitinkančius kaltinimus, įvardink kurie yra blogiečiai, kurie geriečiai visažini. konservatorius Majauskas gerietis? Jonas Vaitkus gerietis? Genialusis menininkas Gasiūnas gerietis? Gražulis gerietis nes kažkokią kkšė sugadino jam politinę ateitį?

                • kernel_panikuoja parašė:

                  Zaidima jau paminejau – Mass Effect Andromeda. Gali pasiziuret jotube – pilna medziagos kas, ka, ir kaip „su’ugly’inno“. Pilna panasiu atveju su kitais zaidimais ir filmais. Nesnekant apie diversity based hire’inimus, racial kvotas ir kita PC/ID-politics debilizma.

                  Man asmeniskai visi #metoo atvejai yra neatitinkantys realybes tol, kol teisme nebuvo irodyta priesingai su akivaizdiais ikalciais/irodymais. Kodel as tureciau tiketi random post’ais be irodymu? Ta prasme kodel bet kuris sveiko proto zmogus turetu tiketi kazkokiais teiginiais, jei jie neturi net elementariu irodymu, o „irodymas“ yra grindziamas prielada, kad tam tikra grupe zmoniu apie tam tikrus dalykus „tiesiog nemeluotu“. Yeah right.

                • svabas parašė:

                  a tai tu iš tų „viskas teisėta“

                • kernel_panikuoja parašė:

                  As is tu, kad „zmogus nekaltas, kol neirodyta jo kalte“. Ir nesu vienas is tu „as naivi mergaite, prigeriau vyno bachuro namuose, su juo pasimylejau, siandien man pries drauges labai geda, tai parasysiu i #metoo kad jis predatorius o as auka“.

                • svabas parašė:

                  tai tu iš tų „visos jos kkšės“

                • kernel_panikuoja parašė:

                  As is tu, kurie vadovaujasi teisines valstybes principais, o ne emociskai suzalotu bendruomeniu random post’ais.

                • svabas parašė:

                  aš demonizuoju ir moteris, va Venskienė yra grynas velnias

                • icebullet parašė:

                  tai tu iš tų „visos jos kkšės“

                  O tai pala pala, ka ne? 😀

              • svabas parašė:

                man irgi patinka moterų apvalumai, bet geimuose man svarbiausia tikrai ne papai kaip kai kuriems

                • kernel_panikuoja parašė:

                  Kas tau svarbiausia cia tavo asmeninis reikalas – zaisk ka nori. Tai nereiskia, kad visi turi megti tai, ka tu, ir kad tu turi moraline teise kitiems aiskinti ar juos riboti, ka jie gali zaist.

                • svabas parašė:

                  ką aš noriu noriu cenzūruot?! nenusišnekėk, niekam aš savo nuomonės (pabrėžiu-nuomonės) nekišu, čia tu netiesiogiai kiši savo įsitikinimus kaip faktus, su kuriais visi turi susitaikyt. Niekam nedraudžiu pvz žaist žaidimų, kur galima su stambiapape užsiimt analiniu

                • kernel_panikuoja parašė:

                  Nesakau, kad butent tu nori. Tu tik bandai seksualizuota content’a frame’inti kaip kazka objektyviai neigiamo/blogo. Bent jau toki ispudi palieka tavo post’ai.

                • svabas parašė:

                  klystii, aukščiau įkėliau Laros Croft videjo, kur ji labai skoningai seksuali man, ir visiškai nenorėjau parodyt tai kaip neigiamą sexistinį contentą

                • kernel_panikuoja parašė:

                  Tebunie. Nusibodo gincytis del politikos – cia tech saitas ir tam nelabai vieta 😉

                  Pabaigai tik pasakysiu, kad as asmeniskai vadovaujuosi principu „gyvenk ir leisk gyvenk kitam“. Tai klasikinis liberalizmo principas. Esu uz lygybe ir laisve visu paziuriu zmonems, visokiems skoniams ir srovems, kol tai nepriestarauja elementariam common sense’ui ar konstitucijai. Ir esu pries radikalizma bet kurios politines krypties atzvilgiu.

                  Kartais siom temom parasau astrokai, bet taip yra del to, kad mane supykdo tas faktas, jog siuolaikineje vakaru kulturoje vienos grupes aiskina kaip gyveni ir ka daryti kitoms grupems. Kaip kalbeti ir kaip rengtis, kaip kurti filmus ir zaidimus, ir apskritai kaip gyventi, jog kas nors netycia „neisizeistu“.

                  Daugiau sia tema neturiu ka pasakyti, baigiu diskusija is savo puses.

                • svabas parašė:

                  na aš suprantu tą atifeministinį pyktį, gal tarp tų feminisčių irgi pasitaiko kažkokių frigidiškų seksu besišlykščinčių asmenybių ar kokių sąskaitų suvedinėjimas, bet tas totalus sąmokslo teorijom pagrįstas feminizmo demonizavimas man nepatinka

                • Stipena parašė:

                  Kokiom sąmokslo teorijom paremtas feminizmo demonizavimas?

                • svabas parašė:

                  samokslu prieš patriarchalinę visuomę, sąmokslas prieš alfa vyrus 🙂 Kad Rotčaildai daugiau vergų turėtų 🙂

                • Stipena parašė:

                  O kaip tada sąmokslo teorijom pagrįstas vyro demonizavimas? Ar čia tik viena pusė visada nuskriausta? Tik nesakyk kad niekad nesi girdėjęs nors iš vienos moters jog vyras turi išlaikyt ir apginti šeimą t.y. moterį. Męs ką moterų vergai?

                • svabas parašė:

                  niekas nedemonizuoja šiandien paprastus vyrus Lietuvoj Trumpą demonizuoja, bet labiau šaiposi. Hitleris labai rūpinosi savo žmona Vokietija ir jos vaikais

                • Stipena parašė:

                  Nu matai esi įsitikinęs kad tik moterys yra aukos, tai su tavim tiek kalbos ir tegali būti.

    • Stipena parašė:

      Nieko, greit main charakterius pakeis storos su auskaru knyslėje bei žaliais plaukais veikėjos, kad nebūtų fat shaming’o.

    • Maariux parašė:

      Nedaro, nes viena ranka nepatogu pulteli laikyti 🙂

  2. Povilas parašė:

    Sita tai jau reiks pazaist:) idomios dalys buvo daug action

  3. adex parašė:

    beje ko jus is zaidimo tikites pazaisti ar pasismaukyti?

  4. IFeelYou parašė:

    Pajuokauji žmogus apie Laros papus ir iškyla diskusija apie politkorektiškumą, feminizmą, grožio kultą visuomenėje ir seksualizavimą. Man patinka šitas forumas 😀

    • Strelok parašė:

      Nu as ir pastebejau, kad dauguma zmoniu jokes sunkiai priima siais laikais. Labai daug to korektiskumo visur. O del feminizmo ir ar grozio kulto galiu pasakyti, kad yra dvi medalio puses. Kai vieno ar kito yra per daug tada ir visokie nusivaziavimai ir depresijos, obesity ar anorexia. Bet jeigu zmogu gali taip paveikti visuomenes itaka, tai ir taip jo gyvenimas yra gana liudnas.

  5. boom parašė:

    Čia daros jau rimčiau nei po iphone/android temom 😀

  6. Minde parašė:

    bet istkruju, vis baisyn ir baisyn ta Lara

  7. koloniukas parašė:

    O kiek Laros gerbėjų atsirado 🙂

  8. Maariux parašė:

    Kas gali paneigti, kad sis Laros game bus „pay to enlarge“ . Ne be reikalo startinis vaizdas niurokas 🙂

  9. svabas parašė:

    manau komentaruose dickheadai čia susirinko, jie tarsi kokie marozai ateina į kino teatrą meninio filmo pažiūrėt ir jau nuo pirmų minučių pradeda keiktis dėl pagr. veikėjos šiknos, apšaukia visus pdrastais ir rėkia: PIIIISTIIIS, PIIISTIIIS !

  10. svabas parašė:

    Mindaugai Klumbis, manau pagal Technews „geimerių“ publiką reiktų naujienų iš panašių saitų:
    https://adult-sex-games.com/

    • kernel_panikuoja parašė:

      Zmogau, jie tave tiesiog erzina cia ir tiek. Nebuk jausminis milianialsas ir nereaguok jautriai 🙂 Paskutini karta tokios temos cia buvo per Andromeda isleidima turbut. Niekam cia neidomu tai, zmones apie HW renkasi diskutuot. Cia puse is vis nezaidziantys turbut, arba very casual.

      • svabas parašė:

        taip aš kaip geimeris jautriai reaguoju, o koks jautrus antifeministinis skandalas kilo dėl kažkokios kreivom rankom padarytos Andromedos, kurios nežaidžiau ne dėl bjaurių veidų o del to kad žaidimas neįdomus

        • kernel_panikuoja parašė:

          Nesu zaidimu ekspertas. Mano subjektyvia nuomone, tai ir be SJW dalyku MA Adromeda turejo problemu, kaip kad skurdokas story/siuzetas/dialogai. Paprasciausiai tos sudinos animacijos ir ugly char’ai prie to prisidejo.

          O geimeriai pyko tiesiog del to, kad animacijas (veido butent, kurios is esmes buvo broken) dare kazkokia patirties neturinti mergina, is lempos (tiksliau del diversity) priimta i kontora. Ir kad day 1 patch’as aiskiai sumazino main female char patraukluma, nors male paliko ta pati.

          As pats nesu MA megejas, tai man tai is vis neaktualu. Man apskritai pastaruosius kelis metus triple A yra sudo kruva, as zaidziu indie zaidimus 😀 Pasenau matyt. Man geri AAA zaidimai baiges ties kokiais 2005-2008.

        • Minde parašė:

          o as nezaidziau del veidu, nors girdejau, kad zaidimas visgi vykes 🙂

        • svabas parašė:

          beje dėl HW entuziazmo, man HW progresas reiškia praktinę naudą, mano atveju labiausiai dėl grafikos fotorealistiškumo žaidimuose, bet yra HW buildo aistruolių ir extremalų, kuriems tiesiog dega sukišt į gražią gerą dėžę viską kas extreme, viską užturbint, įjungt RGB ir patenkint savo vyrišką ego ir uždominuot sintetiniuse testuose. Nei jie programuotojai, nei video editoriai, nei jie grafikos dizaineriai, nei geimeriai, nei mokslininkai… na man juos kažkaip kitaip nei kompiuterastais sunku pavadint, dar jų aistra pupytės su sintetiniais dideliais apvalumais 🙂

          • IFeelYou parašė:

            Koloniuk, žiūrėk, apie mus rašo 🙂
            Įsižeidžiau dėl šito komentaro, todėl einu prasuksiu kokį sintetinį testą kad vėl savivertę pasikelt 🙂

          • Minde parašė:

            „uzdominuoti“ savoka placiai nauodoma feminisciu. Gal tu tikrai jinai?

            Teko viena karta Lietuvoje girdeti feministini pokalbi tarp merginu, tai ten skambejo idomios frazes: „kas geriau, gyventi su vyru ar be, kas geriau, kai pilnas saldyvuas maisto ar pilnas alaus, ar kai namai sutvarkyti, ar ant grindu voliojasi kojines…..“ 😀 😀

            • IFeelYou parašė:

              Na jeigu svabas yra JI, tai galiu pasakyt tik vieną… ji tikrai ne su D dydžio krūtine 🙂

              • Stipena parašė:

                Kai pilvas toliau į priekį išsikišęs už krutinę, tai jos nei A dydžiu nepavadinsi, apie D net kalbos negali būti 😀

                • svabas parašė:

                  na aš nesigaudau, tuose liemenukų dydžiuose, turiu pripažinti čia jūs kaip expertai dominuojat.
                  Šiaip baigęs vidurinę nuo krutinės stumdavau 110kg 😀

                • IFeelYou parašė:

                  Oho, 110 kg kaip moteriai tikrai neblogai 😀

                • Minde parašė:

                  bliamba, as tik 95 🙂 uztat greitas buvau 🙂

                • svabas parašė:

                  moterims reikia ne greito, o stipraus ir ištvermingo

                • IFeelYou parašė:

                  Moterims reikia turtingų 🙂 Nusišvilpt jom ant tų jūsų stiprių ir ištvermingų 🙂 🙂 Čia nebent 16-likinėm marozėm.

                • svabas parašė:

                  moterims turtingas reikalingas tik kaip pinigų maišas, po to jos susiranda gerų melužių

                • IFeelYou parašė:

                  Čia taip guodžiasi „stiprūs ir ištvermingi“ 🙂 🙂 Seksas reikalingas vyrui, pagal fiziologiją daugelis moterų galėtų visiškai lengvai gyventi be jokio sekso. Moterims sekso fiziologiškai užsireikia nebent per kelias vaisingas dienas, o šiaip joms reikia saugumo, nes jos galvoja apie vaikus ir savo bei jų ateitį. Anksčiau saugumas buvo jėga, dabar jėga yra protas ir pinigai. Fizinė jėga reikalinga nebent griovių kasėjui ir kalėjime nuo kameros draugų apsigint 🙂

                • svabas parašė:

                  „pagal fiziologiją daugelis moterų galėtų visiškai lengvai gyventi be jokio sekso“ nu jo čia jos tokias pasakas matyt seka turtingiems lovos nevykeliams.
                  Bet šiaip tu jau parodei savo žinias apie moteris ir apie jų esminius“parametrus“ tai jau galim baigt šitas nesąmoningus trolinimus

                • IFeelYou parašė:

                  Na čia tu ir nelabai turi kompetencijos su manim ginčytis, nes fiziologiją aš mokiausi ne vienus metus ir mokiausi puikiai 🙂 Tai net nelabai matau apie ką čia turėtų būti diskusija. Ta žino kiekvienas medicinos studentas. O literatūros yra pilnos medicinos duombazės. O jeigu tu tiki ką tau sako moterys tai apskritai esi nesuvokiamai naivus arba labai jaunas 🙂

                • svabas parašė:

                  na gal tu gerai išmanai anatomiją, bet pasichologijos, psichikos, sąmonės, pasąmonės žinios ir suvokimas tavo atleisk skurdoki. man žmogus nėra kažkokia sudetingų organų visuma saveikaujanti su aplinka. ir šiaip tu ne menininkas tu medikas

              • svabas parašė:

                na galit mane įsivaizduot ir arbūzo dydžio papais, tik dėl Dievo meilės, nesmaukykit taip galvodami

          • Minde parašė:

            dominavimas yra naturali zmogiska savybe. Rezultato siekimas yra galvosakis, kur reikia iminti tam tikras misles. Tik tiek, kad reikia kazkokios investicijos. Nors, galima ir su turimais resursais siekti rezultato. Namatau didelio skirtumo, ar zmones sprendzia Sudoku ar chalengina kituose srityse. Testu rezultatai yra atsakomasis rysis, pagal kuri ivertinamos pastangos ir sugebejimai.

            • Stipena parašė:

              Va va, ko tie radikalai siekia tai kad nereiktų jokių investicijų ir sugebėjimų norint pasiekti tai ko kitas visą gyvenimą siekė.

              • kernel_panikuoja parašė:

                As manau, kad tiesiog daug zmoniu, ypac jaunimo, yra geranoriskai nusiteike, taciau yra suklaidinti vakaru progresyvaus liberalizmo „faktais“, ir jais per lengvai patiki be gilesnes analizes.

                Vienas is tokiu geriausiu pavyzdziu yra lyciu pasiskirstymas socialiniuose kontekstuose. Leftistai sako, kad visur distribucija turetu buti mazdaug 50:50, nes populiacija yra mazdaug 50:50, o kitoks desnis yra diskrimanacijos pozymis. Bet jie nekreipia demesio, kad vyrai ir moterys yra atitinkamai labiau ir maziau linke i tam tikra lifestyle’a, pomegius, profesijas ir veiklas. Jeigu automobilio variklio remonte dirba mazai moteru, tai nebutinai del to, kad jas diskriminuoja, o del to, kad jos pacios nesirenka sios profesijos. In general – isimciu visada buna.

                Ir va is tokiu pavirsiutinisku mastymu, gerus norus turintys zmones pradeda push’inti kazkokias nesamones, kaip kad women oppression/rape culture/white male guilt ir kita suda.

                • IFeelYou parašė:

                  Labiausiai idiotiškas dalykas, kad kai kur vakarų tolerastų Pasaulyje net tokiose idalykuose kaip politika – atsiranda kvotos moterim: t.y. yra priimama ne pagal tavo išsilavinimą ir kompetenciją, o pagal lytį. Maždaug oi Seime per mažai moterų, reikia priimt kad būtų apylygiai. Tokie dalykai kaip ir visa per didelė tolerastija ir iškrypimai visada veda į visuomenės pražūtį anksčiau ar vėliau. Istorijoje jau buvo tokių pavyzdžių.
                  Aišku realiai manau tie kas valdo vakarų Europą nėra durni, ir tą daro tikrai ne dėl to kad jiems rūpėtų moterų ar gėjukų teisės, o dėl to kad čia vyksta didelis pinigų plovimas, o taip pat tokie dalykai iššaukia dideles visuomenės diskusijas, o už tų diskusijų jie gali nuslėpti žymiai svarbesnius dalykus ir savo bankines machinacijas ir pan.

                • svabas parašė:

                  obana, apokalipsis artėja, reik galvą folga vyniot nuo tolerastijos propagandos

            • IFeelYou parašė:

              +10 Gerai pasakyta.

            • IFeelYou parašė:

              Šiaip tas HW dominavimas ir sintetiniai testai bent jau man asmeniškai yra tik hobis, neturinti nieko bendro su noru pasikelt ego. Tiesa sakant nematau kodėl jis čia turėtų pakilt nusipirkus geresnę kompiuterinę detalę? Ką tai parodo gyvenime?
              Overclockinimo kaip kompeticijos esmė yra ne kažką pralenkt nusipirkus brangesnį komponentą, o pralenkt kažką su tuo pačiu komponentu. O jis gali būti kad ir Intel G3258. Daugeliui tai atrodo kelių mygtukų paspaudimas, o iš tikro yra labai labai daug valandų darbo optimizuojant kiekvieną menkiausią detalę tiek aušinime, tiek nustatymuose, taip pat literatūros paieška, skaitymas ir t.t. Žodžiu gana įdomus procesas 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Nežaidžiu aš iš vis Tomb Raider serijos, o jei ir žaisčiau tai tikrai ne dėl papų kažkokių. Tada jau geriau Nier Automata loščiau jei tas man rūpėtų. Prie ko čia tie suaugusių žaidimai iš vis nepagaunu.

      Gražus personažas žaidime gražus, problema, kai subjauroja specialiai, nes taip nori maža grupė, kuri net nežais to žaidimo, nes tokios naujosios visuomenės normos, ale.

  11. Povilas parašė:

    wtf komentaru 😀 o tai kas su lara negerai? negi turejo padaryt porn star zaidimo veikeja? 🙂 sakyciau veikeja labai skoningai padaryta, tokia kokia ir turetu buti. Kai papu noris zaiskit pirmas zaidimo dalis 😀

    • Minde parašė:

      tai jau pries tai isleistos dalies veikeja buvo be papu ir pakeista Lara, tai buvo tiesiog simpatiska mergina. Kaip ir ok, visi susitaike, bet ziuriu tendencija tokia, kad vis negrazyn ir baisyn, tuoj ciuvas vaidinti prades vardu Laras.

  12. Minde parašė:

    isvis su personazo pakeitimu kurejai pazeidzia mano teisetus lukescius.

  13. svabas parašė:

    atleiskit je ką įžeidžiau, tiesiog norėjau kad straipsnis surinktų 100 komentarų, na tiesiog sportinis azartas

  14. Strelok parašė:

    Matau populiariausia metu tema tapo virtualus papai. Uzteko IFeelYou patrolinti ir all hell got loose. Gal koki reikia balsavima forume padaryti kokia didumo laros krutine turetu buti : ))))

  15. mafo parašė:

    Įdomu koks komentarų rekordas yra forume prie vienos temos? Ar tik jūs jo nepasiekėte? Panašu ne apie apple reikia rašyti saito autoriams o apie xxx 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.