Microsoft Kin po truputėlį baigia savo gyvenimą

Korporacija Microsoft oficialiai pranešė, kad po truputėlį nutrauks Kin telefonų gamybą, nes jie nenusisekė ir nesulaukė pirkėjų dėmesio. Liūdnas faktas yra tas, kad Microsoft Kin One ir Two pasirodė vos prieš pusantro mėnesio.

Jaunimui skirti telefonai buvo kuriami net du metus, o reklamai panaudota daug lėšų. Iš pradžių jie kainavo 200 bei 150 JAV dolerių, gelbėdama situaciją kompanija nuleido kainą iki 50 bei 30 JAV dolerių. Telefonus pardavinėjo Microsoft partneris Verizon.

„Mes priėmėme sprendimą visiškai susitelkti į Windows Phone 7 ir nepristatyti Kin telefonų Europai, kaip žadėjome. Taip pat mūsų Kin komandą integruojame į Windows Phone 7 komandą, kad būtų galima pasinaudota įgyta patirtimi. Mes taipogi tęsime darbą su Verizon Jungtinėse Amerikos Valstijose ir tęsime Kin telefonų pardavimus.“

Taigi, Microsoft veikiausiai mėgins parduoti visas likusias atsargas ir visiškai uždarys šį projektą, kai, kaip sakoma pranešime, prie Kin telefonų dirbę žmonės prisijungs prie tų, kurie plėtoja Windows Phone 7 operacinę sistemą. Pastaroji pasirodys šių metų rudenį.

2 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    jie pardavinejo telefona su 8MP kamera, filmuojancia 720p vaizda, turinti capacitive touch ekrana ir tegra platforma uz 50 doleriu?! ar cia su kokia sutartim?

  2. SB parašė:

    ligonis>Sutartis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.