Microsoft: Nenaudokite Internet Explorer 6

Nepaisant to, kad šiais metais pasirodys jau net devintoji Internet Explorer interneto naršyklės versija, kurios kūrimas eina į pabaigą, kai kuriems internetu besinaudojantiems vartotojais tai yra nei motais ir jie naudoja senąją IE6 naršyklę.

Microsoft ragina visus nebenaudoti pasenusios naršyklės versijos, o rinktis saugesnę jos versiją, šiuo metu Internet Explorer 8. Pasak kompanijos, net prieš kiek daugiau nei 10 metų sukurta interneto naršyklė nebeatitinka šiuolaikinių saugumo reikalavimų.

Programinės įrangos gigantas pristatė interneto svetainę, kurioje nurodoma Internet Explorer 6 užimama rinkos dalis. Kompanijos tikslas yra vienas procentas, bet iki to dar labai toli. Net 12 procentų internautų vis dar naudoja IE6, o kol kas tik Norvegijos ir Suomijos internautai visiškai atsisakė senosios versijos – ją ten naudoja mažiau nei 1% internautų.

2 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    is tos svetaines \" it’s time to say goodbye\" 😀
    nes 10 metu ir 3 naujos versijos reiskia, kad laikas atsisveikint. ir pabandykit jus pensininkam, isigijusiem kompiuteri, akd galetu paskambint vaikam per skype, paaiskint, kad ie6 – blogai.

  2. Storasis parašė:

    Ateis laikas ir lieps nenaudoti IE9

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.