Microsoft pristatys Xbox TV paslaugą

Gandai apie Microsoft TV tipo paslaugą skirtą Xbox Live tinklui sklando jau kuris laikas, bet kompanija tik dabar patvirtino, jog naująją TV paslaugą pristatys šį artėjantį švetinį sezoną. Projektą jau palaimino ir kompanijos analitikai.

Naujoji TV paslauga, skirta Xbox platformai, bus vaizdo transliavimo paslauga, kuri pasižymės tiesioginėmis programomis bei užsakomosiomis paslaugomis. Microsoft veikiausiai sėkmingai susitarė su vaizdo turinio tiekėjais, jog informacijos kanalas būtų pripildytas transliuojamos medžiagos.

Microsoft pasiūlys Bing paslaugą paieškai bei Kinect balso komandų atpažinimui ir, matyt, tikisi, kad šios savybės suteiks pranašumo prieš kitus varžovus. Analitikai sutinka, kad integruota TV funkcija yra gera idėja, tačiau realiu privalumu taps tik viską teisingai įgyvendinus.

Kol kas neaiškūs paslaugos įkainiai ir galimybės ja naudotis už Xbox 360 platformos ribų. Tikėtina, kad ši funkcija bus pasiūlyta kaip dalis Xbox Live paslaugos skirtos Windows 8 platformai, tačiau pati bendrovė tokių gandų nekomentuoja.

1 Komentaras

  1. Astral parašė:

    Tai kad jau seniai veikia ta paslauga. Mano draugelis net nesivede kabelines, iskart gold + SKY uzsisake.
    Su silver membership ir dabar SKY zinias rodo 🙂

    Nebent MS cia galvoja atskirai savo servisa paleist 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.