Microsoft žada daugybe Windows 7 planšetų šių metų galui

Kalbėdamas visai neseniai vykusioje Windows partnerių konferencijoje Vašingtone Microsoft vadovaujantysis pareigūnas Styvas Ballmeris esančiai salėje auditorijai pareiškė, kad iki šių metų pabaigos pasirodys daugybe Windows 7 OS pagrįstų planšetų.

Prie Windows 7 planšetų, kaip teigė S. Ballmeris, dirba tokios garsios kompanijos kaip Dell, Samsung, Asus, MSI, Lenovo, Toshiba ir Sony, tad galime numanyti, kad į planšetų rinką sušoks visi tie, kurie turės išteklų sukurti vieną ar kitą produktą. Kol kas nėra aišku, kaip pasielgs kitas gigantas, tai yra kompanija HP. Jie visad buvo nurodomi kaip Microsoft partneriai, tačiau nėra aišku, ar šie pristatys tik webOS pagrįstus produktus, ar ir Windows 7.

Nepaisant to, HP bus šioje gamintojų grupėje, ar ne, planšetinių kompiuterių rinkai tikrai atrodo įdomiai ir mes sulauksime daugybės įvairių produktų. Bene įdomiausias dalykas yra tas, kas gi laimės šioje kovoje – Windows 7 ar Google Android varomi planšetai? O gal su ankstyvu startu Apple iPad pabėgs į priekį ir jų niekas nebepavys? Parodys laikas, o mes džiūgaujame dėl konkurencijos.

4 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    sukure durneliams amerikieciams produkta apple. dabar visi svaigsta del tu plansetu, net nesuprasdami del ko. ka jis duoda ? naujo ?
    kad ekrana vietoj klavisu gali paliest. turi NB. ir perki planseta ??? nesuprantu kaip apple vis pavyksta su savo reklamos kompanijom…ipad ir dabar net iphone 4.

  2. -NRJ- parašė:

    tai seip plansetinius kompus (sita paskutine banga) butent labiau windows stovykla regis bande kelt i viesuma ir populiarint jug ir prototipus pristatinejo senai, tik kazkaip uzmigo, ir apple ilipo pirmi, nieko rimto nepadare, ir pakolkas \"karaliauja\" sitam dalyke, taip laukiu kada pasirodys tikri plansetai ir su realiom kainom o ne ribotu galimybiu lentos su ekranais 🙂

  3. nanoWorld parašė:

    Sakyciau cia \"laikina mada\" daugiau. Panasiai kaip ir su netbook\’u bumu buvo.

  4. Pasisiauses parašė:

    newdiamond,
    planšeto koziris – patogesnė forma ir paprastesnis valdymas.
    Kuo toliau, tuo labiau planšetai populiarės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.