„Mindfactory“ pardavė daug daugiau RTX 4070 Ti SUPER nei RX 7600 XT vaizdo plokščių

Kaip pranešė „3DCenter“, AMD RX 7600 XT vaizdo plokščių išleidimo dieną buvo parduota tik 30 vienetų, t. y. daug mažiau nei RTX 4070 Ti SUPER, kurių, kaip manoma, buvo parduota 280-300 vienetų (tai apytikslis skaičius, nes kai kurie pasiūlymai buvo išparduoti prieš gaunant visus duomenis). Tai 9, o gal net 10 kartų didesni pardavimai, tačiau reikia paminėti, kad ir RTX 4060, ir RTX 4060 Ti pardavimai išleidimo metu buvo panašūs arba net prastesni, kaip pranešė „3DCenter“.

Lėtus pardavimus lėmė ribotas „Radeon“ modelio prieinamumas ir tai, kad kai kurių vaizdo plokščių kainos buvo netgi didesnės nei AMD rekomenduojama kaina. Nors įvyko pokytis ir dabar kai kurių modeliu kainos yra net mažesnės už rekomenduojamą vertę, tai iš esmės nepagerino padėties.

Žaidėjai akivaizdžiai nepatenkinti dabartiniu NVIDIA ir AMD pradinio lygio segmentu. Turėdami galimybę rinktis, daugelis ieško ankstesnės kartos gaminių arba naudotų pasiūlymų. Galbūt našumas nėra svarbiausias veiksnys, tačiau kainos ir našumo santykis yra svarbiausias.

5 Komentarai

  1. StrelokRTX parašė:

    Pastebėjimas, kad mid tier ir low tier segmentai praktiškai neverti atsinaujinti, nebent atsinaujini 5-6 metų kortą. Ir beje manau, kad daugumai žmonių užtenka esamų kortų lošti 1080p. O jeigu nori 4k lošti lieka pagrinde tik high end, kuris realiai procentų išraiška daug geriau atrodo negu last gen produktai negu mid ar low end, kur praktiškai 4-5% dominuoja

  2. elrurudy parašė:

    7800xt pasiemiau, lb nesigailiu, su draivais kur visi verkia problemu nepastebejau

  3. Ambient parašė:

    idealiai dirba ir 6900xt 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.