„MSI Afterburner“ programėle nebegauna MSI palaikymo (Atnaujinta)

Populiariausias šiuolaikinių vaizdo plokščių spartinimo įrankis susiduria su licencijavimo problemomis dėl Ukrainoje vykstančio karo. Dėl sankcijų tokios bendrovės kaip MSI negali vykdyti savo įsipareigojimų pagal su kūrėju pasirašytą sutartį. Rusijoje gyvenantis Aleksejus dabar tęsia projektą be MSI paramos.

Kūrėjas patvirtino, kad projektas nevykdomas jau daugiau kaip 11 mėnesių. Dabartinė politinė situacija, kaip jis aiškina, neleidžia MSI vykdyti savo įsipareigojimų. Projektą dabar Aleksejus palaiko tik laisvu nuo darbo metu. Kiek ilgai tai tęsi sunku prognozuoti, bet labai gaila, kad tokios problemos palietė „MSI Afterburner“.

„MSI Afterburner“ yra vienas populiariausių diskrečiųjų vaizdo plokščių spartinimo įrankių. Ši programinė įranga yra dvasinė „RivaTuner“ įpėdinė. Būtent „RivaTuner“ buvo naudojamas vaizdo plokščių spartinimui prieš daugelį metų. Naudotojams gali būti problemiška rasti alternatyvą, kuri palaikytų daugelį vaizdo plokščių gamintojų. Dauguma prekės ženklų dabar turi savo stebėjimo ir paprastą spartinimo programinę įrangą, kuri taip pat valdo vaizdo plokštės funkcijas, pavyzdžiui, RGB apšvietimą arba ventiliatorių greitį. MSI taip pat turi tokį įrankį, vadinamą „MSI Center“.

Verta paminėti, kad MSI vis dar oficialiai siūlo „Afterburner“ programinę įrangą, naujai išleistiems vaizdo plokščių modeliams, įskaitant RTX 4070 Ti.

 

Atnaujinimas

MSI: Šią problemą dabar sprendžia mūsų produktų rinkodaros ir apskaitos komanda. Dėl karo mūsų mokėjimas negalėjo būti sėkmingai pervestas į autoriaus banko sąskaitą. Mes vis dar palaikome su juo ryšį ir aiškinamės, kaip tai išspręsti.

7 Komentarai

  1. adex parašė:

    tai va mieli rusofobai, meskit per langa visa MSI iranga ir trinkit afterburneri, nes msi bandydama apeiti sankcijas nori ir toliau remti putino rezima. nes nueis aleksejus krautuven, nusipirks ka nors, pvm putinui sumokes, o anas tanka nusipirks.

  2. Maariux parašė:

    Tegul tik neverkšlena teroristinės valstybės gyventojas. Kas nepalaiko šio rėžimo, jau seniai išsikraustė, liko rėmėjai.
    MSI galėtų susidevelopinti savo resursais analoginį įrankį, arba pasiimsi source kodą savo žinion.

  3. StrelokRTX parašė:

    Palauk kol žmonės sužinos kad Witcher 3 next gen kūrė rusiška kompanija,kai project red tik testerio funkciją atliko.

  4. Szaroo parašė:

    Pats laikas open source padaryt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.