MSI praneša apie „GeForce RTX 2080 Ti LIGHTNING Z“

MSI oficialiai atskleidė „GeForce RTX 2080 Ti LIGHTNING Z“ vaizdo plokštę, apie kurią jau buvome girdėję kiek seniau. Tai į premium segmentą nutaikytas produktas su dar didesnė kaina ir dar daugiau visokių pagerinimų. „GeForce RTX 2080 Ti LIGHTNING Z“ parduotuvėse turi pasirodyti sausio pabaigoje, bet gamintojas rekomenduojamos kainos vis dar neatskleidžia.

„GeForce RTX 2080 Ti LIGHTNING Z“ turi tikrai galingą aušinimo sistemą. Radiatorius yra labai masyvus, o orą pro jį pučia trys TORX 3.0 ventiliatoriai. Du iš jų yra 10 cm, o vidurinis 9 cm skersmens. Po gaubtu pasislėpę du 8 mm super karščio vamzdeliai ir dar šeši 6 mm karščio vamzdeliai, kad kuo geriau nuneštų karštį nuo grafikos procesoriaus. Dar gauname ir dvigubą BIOS, kas nėra labai dažnas priedas su „GeForce“ vaizdo plokštėmis. Antrojo BIOS TDP yra pakeltas, o taip pat nuimti įvairūs limitai, kad būtų lengviau spartinti naudojant skystą azotą. Neužmirštas ir RGB apšvietimas, kaip gi šiais laikais be jo.

„GeForce RTX 2080 Ti LIGHTNING Z“ dar turi ir galimybė prijungti išorinį valdymą, kurio dėka galima sekti įtampas ir tuo pačiu jas padidinti.

3 Komentarai

  1. Neveris parašė:

    Cia kaip mano trio 1080 ti , kuri taskosi su 75c 😀 😀 😀

  2. gorro13 parašė:

    Prie maksimalaus apkrovimo netoli puses kilovato kortyte ima 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.