„MSI“ anonsuoja „GeForce GTX 970 Gaming LE“

 „MSI“ pranešė, kad jų GTX 970 vaizdo plokščių portfelis pasipildys dar vienu produktu. Kompanija nusprendė išleisti grafikos spartintuvą neturintį labai aukštų dažnių, bet išlaikys puikų TwinFrozr V aušintuvą.

Truputį apie pačia „GeForce GTX 970 Gaming LE“ vaizdo plokštę. LE raidės tikrai nereiškia legendinė versija (edition), tai trumpinys lengva versija (Lite Edition). Tad su šia „Gaming“ serijos plokšte gausime mažesnį grafikos procesoriaus dažnį nei lyginant su pilna versija. Žinoma niekas neuždraus su „MSI Afterburner“ programa pasispartinti vaizdo plokštę iki trokštamo lygio. Dabar vaizdo plokštė turės tokius dažnius: tyliame režime „Nvidia“ standartas 1051MHz/1178MHz Boost, „Gaming“ režimas pasiūlys 1064MHz/1203MHz Boost, o OC režimas duos dar keletą papildomų taktų per sekundę 1076MHz/1216MHZ Boost. Pati vaizdo plokštė yra identiško dizaino lyginant su pilna „Gaming“ versijos plokšte ir išlaikė išskirtinį PCB dizainą. Tai reiškia, kad gausime stiprią elektros tiekimo grandinę, norintiems spartinti tai labai aktualu. Tikėtina, kad LE versija bus kiek pigesnė nei vaizdo plokštė neturinti LE prierašo, bet kol kas „MSI“ nepranešė oficialios „GTX 970 Gaming LE“ kainos.  Tikint nepatvirtintais šaltiniais šios plokštės kaina gali būti labai artima modeliams su gamykliniu „Nvidia“ dizainu, kas padarytų šį produktą vieną patraukliausių rinkoje.

4 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Gigabyte GTX970 G1 rules 🙂 be jokio lindimo prie voltage gaunu 1542 core boost rezime 🙂 temperatura max 64 zaidziant shadow of mordor (namie apie 24 laipsniai) 🙂

  2. GK parašė:

    ir kaip eina? kaip tik laukiu sitos plokstes 🙂 neblogai paturbinta.sparta teoriskai turetu buti tiek paturbinus,kiek 980 isnesa.

  3. Jordan parašė:

    Jo pasiveja gtx980. Ant 1440p moniko 54-60fps (vsync on). Zaidimas tikrai grazus ir itraukiantis. Jau i antra zemelapi nuejau. Zaidziu su xbox joysticku, nes su klava per kovas ne kas. Kas blogai, tai, kad sprintas su a padarytas tai jei kanors vejies nodi pasisukt kamera turi atleisti sprinta, arba sukryziaves pirstus lost 🙂

  4. daniukas21 parašė:

    vikas gerai ir ant klavos 😀 zaidimas tikrai neblogas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.