MSI ir ASRock pagrindinės, palaikančios AMD FX procesorius

Kaip žinia, pirmieji AMD FX serijos procesoriai pasirodė praėjusią savaitę, taigi pagrindinių plokščių gamintojai, tiksliau MSI ir ASRock, nusprendė nurodyti, kurios gi pagrindinės iš jų asortimento palaiko naujuosius Bulldozer architektūros lustus.

MSI, žinoma, sako, jog AMD FX serijos procesorius be problemų palaiko keturios pagrindinės plokštės, kurios yra pagrįstos AMD 900 serijos lustų rinkiniu. Visgi net keturiolika pagrindinių plokščių, įskaitant ir mūsų testuose smėžuojančią 870A-G54, kurios pasižymi senesniais AMD lustų rinkiniais, taip pat palaiko FX procesorius.

Kažkas panašaus ir ASRock stovykloje. Penkios pagrindinės plokštės su AMD 900 serijos lustų rinkiniu ir taip pasižymi AM3+ procesoriaus lizdu, tačiau dar keturiolika pagrindinių plokščių, net ir su nVidia GeForce 7025/630a lustų rinkiniais, palaiko AMD FX serijos procesorius.

MSI pagrindines plokštes, kurios palaiko AMD FX procesorius, galite pamatyti čia, o ASRock – čia. Jei jūs naudojate pagrindinę plokštę, kuri turi ne AMD 900 serijos lustų rinkinį, tačiau vis tiek palaiko Bulldozer procesorius, jums reikės atsinaujinti pagrindinės BIOS, jog galėtumėte naudotis Bulldozer procesoriais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.