Naujas AMD grafikos išleidimo planas

Gamintojai dažnai keičia savo planus, taip nutiko ir šį kartą. Atnaujintame AMD grafikos procesorių išleidimo plane nebematome „RX Vega“ grafikos procesoriaus, kuris turėjo būti gaminamas naudojant 12 nm litografiją. AMD nusprendė praleisti šią litografija ir iškart esamą „Vega“ atnaujins su 7 nm techprocesu. Tikriausiai, tai bus seniau girdėtas „Vega 20“ grafikos procesorius. Tokiuose planuose labai sunku suvokti, kada tiksliai bus išleidžiamas vienas ar kitas produktas, todėl neaišku, kada tiksliai sulauksime ir atnaujintos „RX Vega“, bet visi tikisi, kad tai bus šiemet.

Dar tolimesnėje ateityje sulauksime „Navi“ architektūros, ji turėtų pasirodyti metais vėliau po naujos „Vega“. Kaip sako planas, 2020 metais išvysime sekančios kartos produktą, kuris bus gaminamas naudojant kiek patobulintą 7 nm+ techprocesą.

2 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Artimu metu žadama tik Vega mobiliems įrenginiams (maždaug 28CU + 1HBM2 modulis), o staliniams kompiuteriams- tyla.. Gal po Radžio išėjimo nauja valdžia stipriai keičia kryptį, ir planus?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.