Naujas MSI žaidėjams skirtas nešiojamas kompiuteris

MSI Cebit parodoje pristato naują žaidėjams skirtą nešiojamą kompiuterį – GT660. Gaminyje bus Intel Core i7 720QM procesorius, Nvidia’s GTX 285M 1GB GDDR3 vaizdo plokštė. Šis Intel Core i7 720QM procesorius įprastai dirba 1.6GHz greičiu, tačiau lengvai pagreitinamas iki 2.8GHz. Procesorius turi 6MB spartinančiosios atminties. Žinoma, žaidimų mėgėjus gali nuvilti tai, kad šiame kompiuteryje esanti GTX 285M palaiko tik DirectX 10, kai tuo tarpu ATI jau turi nešiojamiems kompiuteriams skirtų vaizdo plokščių, kurios palaiko DirectX 11.

Šis MSI gaminys bus parduodamas su USB 3.0 jungtimi, kokybiška Dynaudio garso sistema. Pagal pageidavimus šį gaminį bus galima užsisakyti net su 12GB operatyviosios atminties, taip pat bus galima įdėti 2 kietuosius diskus.

Kompiuteris išties turėtų patikti žaidėjams. Pradedant nuo puikaus ir galingo procesoriaus ir baigiant puikia garso sistema. Žinoma, ne kiekvienas galės sau leisti nusipirkti tokį žaisliuką – jo pradinė kaina bus apie 2000 eurų ir didės priklausomai nuo komplektacijos.

3 Komentarai

  1. Samas parašė:

    Kam laptopui 12GB ram? 😀

  2. Vytautas parašė:

    Kad geimeriai storom piniginėm pasigirt galėtų 🙂

  3. Scriptor parašė:

    Taip, geras zaisliukas.
    Pradine kaina 2000euru:D
    Vien pagalvojus, man tiek gaila isleisti nesiojamui:D:P

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.