Naujasis Acer Iconia Tab A200 kainuos 330 JAV dolerių

Kai ypač populiarūs Apple iPad 2 planšetiniai kompiuteriai kainuoja 500 ar daugiau JAV dolerių, konkurentams nelieka nieko kito, kaip konkuruoti kainomis. Tą šį kartą ir daro Acer, kurie netrukus pristatys naująjį serijoje Iconia Tab A200 planšetą.

Įdomiausia yra ne tai, jog Acer Iconia Tab A200 kainuos viso labo 330 JAV dolerių, tačiau tai, jog šis planšetinis kompiuteris turės įprastą 10.1 colio įstrižainės ekraną, kuris gebės rodyti 1280×800 rezoliuciją. Už panašią kainą šiuo metu galime įsigyti tik 7 colių versiją.

Planšetinį kompiuterį varys nVidia Tegra 2 lustas, tačiau Acer mus stebina ir toliau. Kompanijos įrenginys turės ne tik vieną įprastą USB jungtį, tačiau ir vieną microUSB bei microSD kortelių skaitytuvą, kai konkurentai kartais neturi ne tik kad įprastos USB, bet jokios USB jungties.

Labai galimas daiktas, jog šiuo metu 345 JAV dolerius kainuojantis Iconia Tab A500 pasitrauks iš rinkos, o Iconia Tab A100 kaina kris. Acer spaudos pranešime dar pridūrė ir tai, jog nors iš pradžių Iconia Tab A200 turės Honeycomb Android 3.2 operacinę sistemą, tačiau Ice Cream Sandwich Android 4.0 jau pakeliui ir pasieks daugelį Iconia Tab įrenginių vasario mėnesį.

1 Komentaras

  1. city50 parašė:

    suvilojo mane tie plansetai, tikrausiai keisiu smarta y planseta+paprasta tel geru akumu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.