Naujasis Motorola Xoom tekainuoja 380 JAV dolerių

Kainų karas planšetinių kompiuterių rinkoje tik įsibėgėja. Mes ankščiau rašėme, jog Apple veikiausiai norėtų rinkai pristatyti kiek pigesnį Apple iPad planšetinį kompiuterį, o tuo tarpu Motorola jau dabar pristato pigesnę Xoom versiją.

Kaip pranešama, Xoom Family Edition vardą turintis Motorola planšetas pasižymi tuo pačiu 10.1 colio įstrižainės ekranu, jį varo nVidia Tegra 2 procesorius, jis turi 1GB darbinės atminties, Google Android 3.1 operacinę sistemą, tačiau tekainuoja 380 JAV dolerių.

Taip yra dėl to, jog naujasis planšetinis kompiuteris teturi 16GB vidinės atminties ir nepasižymi integruotu 3G ryšio moduliu. Taipogi siūloma tokia pati versija su 32GB vidine atmintimi, tačiau ji kainuoja 450 JAV dolerių, o norintys versijos su 3G moduliu turės sumokėti net 600 JAV dolerių, kaip ir ankščiau.

Mes tuo tarpu galime priminti, jog RIM sumažino savojo Playbook planšetinio kompiuterio kainą praėjusį mėnesį, tą visai neseniai padarė ir HTC su savuoju Flyer, o tuo tarpu interneto mažmenos gigantas Amazon visus nustebino su Kindle Fire kaina, kuri tesiekia 200 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.