Naujasis Samsung NS310 – su Intel Atom N550 procesoriumi

Daugelis mano, kad didelę rinkos dalį iš internetinių nešiojamųjų šiame ketvirtyje atims Apple iPad 2 ir visi Android 3.0 operacine sistema pagrįsti planšetiniai kompiuteriai, tačiau tai nestabdo kompanijų pristatyti vis naujus ir spartesnius internetinius nešiojamuosius.

Štai Pietų Korėjos elektronikos milžinas Samsung pristatė aukštos klasės NS310 modelį, kurį varo naujasis Intel Atom N550 dviejų branduolių centrinis procesorius, dirbantis 1.5GHz dažniu. Samsung NS310 internetinis nešiojamasis taip pat naudoja didelio kontrasto, tiksliau 100,000:1, 10 colių ekraną, kuris geba atvaizduoti įprastą 1024×600 taškų rezoliuciją.

Naujasis nešiojamasis sveria vos 1.05 kilogramo, o grafine dalimi rūpinasi Intel GMA3150 vaizdo lustas. Bazinė internetinio nešiojamojo versija taip pat turi 1GB RAM atminties, 320GB talpos kietąjį diską, WiFi bei Bluetooth bevielius ryšius ir trijų celių baterija, kuri, pasak kompanijos, leidžia produktui be papildomo maitinimo šaltinio veikti iki 5 valandų.

Šiuo metu Samsung Europos rinkoje siūlo tik mėlyną kompiuterio versiją, jį, kaip ir daugelį kitų internetinių nešiojamųjų, varo Windows 7 Starter 32 bitų operacinė sistema, įsigyti nešiojamąjį galime jau dabar, o jo kaina neviršija 400 eurų ribos.

1 Komentaras

  1. Marakandis parašė:

    Gražus ir kaina nesikandžioja.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.