Nauji Logitech žaisliukai žaidėjams

Logitech nusprendė pradžiuginti žaidimų gerbėjus, pristatydama naujus G serijos produktus. \“Graužikų\“ gaminimo lyderė anonsuoja patiems reikliausiems žaidėjams skirtą G500 pelėną bei G330 ausines.

Logitech G500 turi sumontuotą lazerinį sensorių, kurio jautrumas siekia net 5700 dpi. Logitech Gaming Software programinės įrangos pagalba, dpi bus galima mažinti 100 dpi žingsneliais iki minimalaus 200 dpi jautrumo. Naujasis G500 gali pasigirti aibe programavimo mygtukų bei tiek vertikaliai, tiek ir horizontaliai judančiu ratuku. Lyginant su pirmataku G5, šis naujasis modelis turi kiek patobulintą formą, o labiausiai išsiskiria daug platesnė nykščiui skirta ilsinti vieta. Tie, kuriems neužteks standartinio G500 svorio, turės galimybę \“pasunkinti\“ pelę 27-iais gramais, naudojant tam skirtus svarelius.

Parduotes G500 turėtų pasiekti rugsėjį ir kainuoti ~70$.

Naujosios G330 ausinės išskirtinės savo lengvumu bei patogumu. Ausinių lankelio reguliavimas sumontuotas virš galvos esančioje dalyje, o pats lankelis padengtas silikonu.

Kartu su ausinėmis gauname ir mikrofoną, kuris turi triukšmą mažinančią technologiją. Ausinių laide sumontuotas garso bei mikrofono valdymas. G330 prijungiamos USB arba 3.5 mm jungčių pagalba.

Logitech G330 pasirodys dar šį mėnesį ir kainuos ~50$.

7 Komentarai

  1. Fndz parašė:

    nu joa G5 prie metalinio pavirsiaus jei gryzta tai labai saunu 🙂 turejau g5 v1, dabar turiu g5 v2, kadanors ir sita isigysiu

  2. Fostil parašė:

    Pinigu svaistymas ant tokiu peliu, nebent ten koks cs neatsiejama gyvenimo dalis, kitkam tai pilnai pakanka ir uz ~50lt lazerines peles.

  3. Fndz parašė:

    jei darbui tai aisku pakanka kokio sudniekio, jei zaidimams (ir ne cs ) tai pats tas tokia pele, nes turiu broli gameri ir pats kartais palosiu, tai pele seip labai droziama, pirmoji G5 tarnavo man 4 metus, super pele. Zesiu kiek antroji tarnaus.

  4. edwinas2 parašė:

    5700 dpi? Aš niekaip nesuprantu kam šitiek reikia, aš sėdžiu su paprasta a4tech x7 už 65lt, kurios dpi iki 2500, bet naudoju tk ant 1200, na dar kartais ant 1500, bet su daugiau jau nebeįmanoma suvaldyt pelės, tad nesuprantu kam čia kuria tokias. turbūt dėl marketingo:D

  5. Fostil parašė:

    \"turbūt dėl marketingo\" cia labiau tiktu jau pasigirti koks tavo \"big e-Penis\"

  6. marazinas parašė:

    Gera pelė yra tikrai geras dalykas. Pats jau gana seniai naudoju (berods 5-6 metus) Logitech MX510 ir ji tikrai verta kiekvieno iš tų berods 170 Lt sumokėtų anuomet. Nesu žaidėjas, tiesiog naminiam kompiuteriui naudoju.

  7. svedas parašė:

    as irgi sedziu su a4 X7 irgi max 1200 dpi naudoju, nes daugiau per jautri pele daros. BEt seip logitech produkcija tikrai gera, tik nevisada žmonėm reik peliu už 200 lt naršyt po inta, nebent jaučias moraliskai gerai\" va atidaraiu delfi su pele uz 200 lt\" 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.