Sapphire neužmiršta AGP vartotojų

AMD partnerė Sapphire išleidžia senajai AGP 8x platformai skirtą HD 4650 vaizdo plokštę. HD 4650 naudoja 55nm RV730 čipsetą, kuris dirba 600 MHz dažniu. Plokštė bus kombinuojama su 128bit magistralės 512Mb arba 1Gb DDR2 atmintimi, kuri dirbs 800 MHz taktiniu dažniu. Įdomu tai, jog maitinimui naudojama ne senoji 4-ių kontaktų molex jungtis, o 6-ių kontaktų PCI-E.

Sapphire HD 4650 įkainota Europos rinkai 72 eurais.

4 Komentarai

  1. ozzWANTED parašė:

    Įdomu kas naujo iš GF stovyklos… Tikrai galėtų kažką galingesnio išleisti ir AGP sąvininkas. Visgi VGA sudaro didžiąją esmę žaidimuose… Kiek žinau be 7900GS(tiksliau 7800GS OC modelis) galingesnių VGA iš GF AGP jungčiau nėra. Visgi, procentaliai dar manau bent keliasdešimt procentų visų PC turėtojų naudojasi agp jungtimi.

  2. blondizz parašė:

    Tai kaip dar man eiliniam ubagui su agp jungtimi pasijungt tokią vga į savo grabą jai netinka maitinimas

  3. dzigitto parašė:

    Duoda converterius is seno i nauja But mano manymu tai cia gryniausia nesamone. Jei nori zaist zaidimus reikia gero proco. jei toki turi reiskias ir pci yra

  4. marazinas parašė:

    Pritariu nuomonei, kad tai vaško spaudimas iš š… Nėra didelė prabanga susirinkti kompiuterį su PCIe ir tai kainuos nelabai daug. O atsinaujinus sistemą galima bus patirt labai daug privalumų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.