Naujos „nVidia“ vaizdo plokštės tikrai trečiame ketvirtyje

Jau seniai nusibodo laukti naujų „nVidia“ vaizdo plokščių, bet šio proceso mes neturime kaip pagreitinti. Jau anksčiau gandai rodė, kad naujos vaizdo plokštės bus išleidžiamos trečiame šių metų ketvirtyje, dabar tai yra kone garantuota informacija.

„Power Logic“ siūlo įvairių matmenų aušinimo sprendimus (ventiliatorius), tarp jų ir vaizdo plokštėms. Nors interviu metu nebuvo paminėta nei vienos konkrečios kompanijos, bet ventiliatorių paklausa iš vaizdo plokščių gamintojų trečiame ketvirtyje turi išaugti ženkliai. Tai byloja apie naujas vaizdo plokštes. Tokia informacija puikiai gula su anksčiau girdėtais gandais.

Visi su nekantrumu laukia naujų vaizdo plokščių, bet yra gandų, kad būsimos kainos mūsų visai nenudžiugins. Manoma, kad kompanijos eksperimentuos su rekomenduojama kaina, norint generuoti panašią pelno maržą, kuri buvo kripto valiutų bumo metu. Kaip sakant, vieną kartą paragavęs negali sustoti.

4 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Čia tiksliau būtų įvardinti, kad KOMPANIJA eksperimentuos su MSRP, konkrečiai nVidia.

  2. SoTOP parašė:

    Nvidia neuždirbdavo daugiau už parduotas vaizdo plokštes per šitą beprotybę.

  3. BC00 parašė:

    Kažkada su Mindaugu diskutavom kas turėjo daugiausiai uždirbti iš to, bet vieningos nuomonės nepriėjom. Iš tikro niekas čia eksperimentų per daug nedarys ir į krypto neatsižvelginės. Visa ko, pvz 2080 Ti su išaugusiu 999 USD MSRP, esmė – konkurencijos artimiausiu metu nebuvimas iš AMD.

  4. mafo parašė:

    „turi išaugti ženkliai“ – nereiškia „išaugs ženkliai“. Kažin interviu sakė „will grow“ ar „may grow“ (ar kažkaip panašiai).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.