„Need for Speed 2015″ žaidimo eiga

„Team VVV" pasidalino savo kurtu video klipu, kuriame galime pasigrožėti „Need for Speed 2015“ žaidimo eiga ir įspūdingais vaizdais, o žaidimo grafikos kokybė atrodo kerinčiai ir tikroviškai. „Need for Speed 2015“ pristatymas numatytas šių metų lapkričio 3 dieną ir bus skirtas asmeniniams kompiuteriams, „PlayStation 4“ ir „Xbox One“ konsolėms.

6 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    dar vienas kasmetinis NFS mėšlas …

  2. Mekis parašė:

    dirt rally losiu ten tai smagumelis. O cia nfs, kaip ir cod easy mode saudykle taip ir nfs

  3. Jordan parašė:

    Arcada buvo u2, visiem patiko, padarė u3, skundžiasi. Vis blogai. Ko prašė ta ir gavo.

  4. ZeroFM parašė:

    Iš video matosi kad įdomumo 0 . Pažiūrėk kiek reikia kad donut pradėtų sukti o ant U2 pasiimi RWD , išjungt TC ir smaginies donut sukdamas ar aplink stulpus kuo arčiau donut darydamas .

  5. ziogzzz parašė:

    U2 kad ir arcada buvo, bet masina galejo laisvai slysti ir normaliai valdesi, o cia is karto matosi, jog vairavimo modelis kaip Shift ar visos kitos meslinos serijos, prilipusi prie asfalto masina, ir ji taip dirbtinai slysta kad jau is karto matau jog cia eilinis bus nepavykes NFS. Paimtu U2 su nauja grafika ir tas geresnis butu nei ka bando jie padaryti dabar…

  6. TomasP parašė:

    EA tiesiog nori pinigo, o vaikai norėjo U3. Tai abi pusės laimi.

    Man tik gaila, kad serija nuėjo šūdinu keliu su visais Underground ir panašiai. 6 pirmi žaidimai buvo labai geri, ypač 5(mano nuomonė).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.